Fenerbahçe'de 46 maçta 25 gol 10 asist yapan futbolcu taraftarın sabrını taşırdı! Yeni sezonda istemiyorlar

Süper Lig'i 2'nci bitirerek taraftarını hüzne boğan Fenerbahçe'de golcü oyuncuyla ilgili ciddi bir kriz yaşanıyor. Taraftarlar, bu sezon 46 maçta 25 gol 10 asist ile oynayan yıldız oyuncunun kaçırdığı gollere tepki gösterdi. Taraftar, kaçan goller nedeniyle şampiyonluğun gittiğine inanıyor.

Fenerbahçe'de 46 maçta 25 gol 10 asist yapan futbolcu taraftarın sabrını taşırdı! Yeni sezonda istemiyorlar

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezondan kalan tartışmalar yeniden alevlendi. 

Fenerbahçe'de golcü oyuncuyla ilgili ciddi bir kriz yaşanıyor. Taraftarlar, bu sezon 46 maçta 25 gol 10 asist ile oynayan yıldız oyuncunun kaçırdığı gollere tepki gösterdi. Taraftar, kaçan goller nedeniyle şampiyonluğun gittiğine inanıyor.

YENİ SEZONDA TAKIMDA İSTEMİYORLAR

Sarı lacivertli taraftarlar, dünyaca ünlü golcü Dzeko'nun sezon içerisinde birçok pozisyonu harcadığını ve takımı şampiyonluktan ettiğini sosyal medyada dile getirmeye başladı. Taraftarlar bu nedenle Dzeko'nun gelecek sezon Fenerbahçe'de oynamasını istemediklerini dile getirdi. 

Fenerbahçe'de 46 maçta 25 gol 10 asist yapan futbolcu taraftarın sabrını taşırdı! Yeni sezonda istemiyorlar - Resim : 1

"FUTBOLU BIRAKMAYACAĞIM"

Dzeko ise önceki gün yaptığı açıklamada, futbolu bırakmayacağını ve futbol oynamaya devam edeceğini dile getirdi. Golcü futbolcunun, sarı lacivertli takımla 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. 

Ancak Dzeko'nun geleceği belirsiz. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda "Bizde devam etme de nerede edersen et" gibi sert ifadeler kullandı.