Fenerbahçe’de 8 milyon euroluk ayrılık! Yıldız futbolcuyla bağlar koptu! Transfer görüşmeleri başladı

Fenerbahçe’nin Gaziantep FK ile oynadığı maçı kadrosuna alınmayan Miguel Crespo takımdan ayrılabilir. Bağların kopmak üzere olduğu futbolcuyu İtalya’dan Genoa, İspanya’dan ise Rayo Vallecano takımı transfer etmek istiyor. Bu ekiplerin transfer için görüşmelere başladığı ifade edildi .

Fenerbahçe’de 8 milyon euroluk ayrılık! Yıldız futbolcuyla bağlar koptu! Transfer görüşmeleri başladı

Fenerbahçe’nin 2021 yılında Portekiz ekibi Estoril Praia takımından kadrosuna kattığı Miguel Crespo, sözleşmesine zam yapılmasını talep etmişti. Ancak bir türlü istenen performansı gösteremeyen yıldız futbolcunun 500 bin euro olan maaşının 1.5 milyon euro seviyelerini çıkmasını istemişti.

Fenerbahçe’de 8 milyon euroluk ayrılık! Yıldız futbolcuyla bağlar koptu! Transfer görüşmeleri başladı - Resim : 1

TEKLİF GELİRSE YOLLAR AYRILACAK 

Menajerinin başka bir takıma götürmek istediği futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’nin ligin 1.haftasında oynadığı Gaziantep FK maçında kadroya dahil edilmeyen futbolcuya bağlar kopma noktasına geldi. Fenerbahçe’nin teklif gelmesi durumunda futbolcuyla yollarını ayırabileceği belirtildi.

Fenerbahçe’de 8 milyon euroluk ayrılık! Yıldız futbolcuyla bağlar koptu! Transfer görüşmeleri başladı - Resim : 2

İKİ TAKIM GÖRÜŞME YAPIYOR

Ekrem Konur’un haberine göre İtalyan ekibi Genoa ve İspanyol ekibi Rayo Vallecano 26 yaşındaki Portekizli futbolcu ile sözleşme imzalamak için görüşmelerde bulunuyor.

Transfermarkt’a göre değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Crespo, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 65 maçta 4 gol attı, 6 asist yaptı.