Fenerbahçe'de Ali Koç'un 35 milyon euro fiyat biçtiği yıldız isme İtalyan devi Milan talip oldu. İstanbul'dan alıp İtalya'ya götürecekler

Fenerbahçe'de bu sezonun flaş oyuncuları arasında yer alan ve şu ana kadar 39 maçta 12 gol ve 14 asistle oynayan yıldız futbolcuya İtalyan devi Milan talip oldu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, yıldız futbolcu için 35 milyon euro fiyat biçmişti.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un 35 milyon euro fiyat biçtiği yıldız isme İtalyan devi Milan talip oldu. İstanbul'dan alıp İtalya'ya götürecekler

Süper Lig'de lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de senenin en flaş oyuncuları arasında yer alan bir oyuncuya yönelik transfer teklifleri bitmek bilmiyor. 

39 MAÇTA 12 GOL, 14 ASİST 

Şu ana kadar 39 maçta 12 gol ve 14 asistle oynayan yıldız futbolcuya İtalyan devi Milan talip oldu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, yıldız futbolcu için 35 milyon euro fiyat biçmişti.

FRED'İN DÖNÜŞÜ İLE PERFORMANSI ARTACAK 

Sakatlanan Fred olmadığı zamanlarda orta sahada daha fazla efor sarf etmek zorunda kalan ve bu nedenle de gol yollarında yeteri kadar etkili olamayan Szymanski'nin Fred'in dönüşü ile birlikte yeniden gollerini sıralamaya başlaması bekleniyor. 

Fenerbahçe'de Ali Koç'un 35 milyon euro fiyat biçtiği yıldız isme İtalyan devi Milan talip oldu. İstanbul'dan alıp İtalya'ya götürecekler - Resim : 1

İSMAİL KARTAL SEZON SONU DA BIRAKMAYABİLİR

Şu anda takımda en çok teklif gelen oyuncuları arasında yer alan Syzmanski hakkındaki karar sezon sonunda verilecek. Ancak İsmail Kartal'ın kalması durumunda bu transferi veto edebileceği konuşuluyor. 

Ancak Milan gibi dev bir kulübün hedefi de Syzmanski'yi İstanbul'dan alıp İtalya'ya götürmek.