Fenerbahçe’de Altay'ın ardından kaleyi koruyacak isim belli oldu!

Fenerbahçe’de Altay Bayındır’ın ameliyat olacağının açıklanması sonrası kaleyi sezonunun geri kalanında İrfan Can Eğribayat’ın koruması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Altay'ın ardından kaleyi koruyacak isim belli oldu!

Fenerbahçe’de bu sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Altay Bayındır, belinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ligin 29.haftasındaki Ankaragücü maçında forma giyememişti.

ALTAY, AMELİYAT OLACAK

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Altay’ın ameliyat olacağı duyuruldu. Açıklamada, “Futbol A Takımı Kaptanımız Altay Bayındır’ın bir süredir şikayetçi olduğu bel fıtığı rahatsızlığı ve son dönemde artan ağrıları nedeniyle, bugün yapılan kontrollerinin ardından operasyon geçirmesine karar verilmiştir. Sonrasında gerekli bilgilendirmeler kulübümüz tarafından yapılacaktır” denildi.

Fenerbahçe’de Altay'ın ardından kaleyi koruyacak isim belli oldu! - Resim : 1

KALEYİ İRFAN CAN DEVRALACAK

Bu gelişme sonrası Altay’ın sezon sonunun geri kalanında oynaması beklenmiyor. Fenerbahçe’de bu sakatlık sonrası kaleyi, sezon başında Göztepe’den kiralanan İrfan Can Eğribayat’ın koruması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Altay'ın ardından kaleyi koruyacak isim belli oldu! - Resim : 2

24 yaşındaki file bekçisi, Ankaragücü ile oynanan maçta iyi bir performans sergilemiş ve maçın son anlarında Crespo’nun ayağından gelen golle büyük bir sevinç yaşamıştı.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 4 maça çıkan İrfan Can, kalesinde 6 gol gördü.