Fenerbahçe’de ayrılık! Transferi resmen duyurdular
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, Fenerbahçe’den kanat oyuncusu Emirhan Arkutcu'yu transfer ettiğini açıkladı.
Süper Lig’den düşen Bodrum FK, yeni sezonda Trendyol 1.Lig’de sürdürüyor. Bu kapsamda ilk 4 haftada topladığı 8 puanla milli araya 3'üncü sırada giren Bodrum Futbol Kulübü, kadrosunu güçlendirdi.
Ege ekibi, Fenerbahçe'den 19 yaşındaki kanat oyuncusu Emirhan Arkutcu'yu kadrosuna dahil etti. Geçen sezon 2'nci Lig'de Menemen FK'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emirhan, Ali Habeşoğlu ve Berşan'dan sonra Bodrum ekibinin üçüncü transferi oldu.

3 YILLIK ANLAŞMAYA VARILDI
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Menemen FK’da kiralık olarak forma giyen, Fenerbahçe’nin genç kanat oyuncusu Emirhan Arkutcu ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Ailemize hoş geldin Emirhan" ifadeleri kullanıldı.
Emirhan, geçen sene Menemen FK'da 28 lig maçına çıkıp 8 kez gol sevinci yaşadı.