Fenerbahçe'de bir anda taraftarın aşkı olan isme İspanya'dan sürpriz talip! 21 maçta 9 gol ve 5 asistle yıldızlaştı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun en çok eleştirilen futbolcuları arasında yer alan ancak bu sene bir anda yıldızı parlayan ve 21 maçta 9 gol 5 asistle adeta taraftarın aşkı haline gelen futbolcuya İspanya'dan talip çıktığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de bir anda taraftarın aşkı olan isme İspanya'dan sürpriz talip! 21 maçta 9 gol ve 5 asistle yıldızlaştı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon takım iyi başlamış ancak Dünya Kupası dönüşünden sonra bir anda çöküşe geçmişti. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezon ıslıklanacak kadar taraftarın tepkisini çeken İrfan Can Kahveci bu sene ise bir anda taraftarın aşkı haline geldi. 

BU SEZON KARİYER REKORUNU DA KIRDI

Milli futbolcu, bu sezon çıktığı 21 maçta 9 gol ve 5 asist kaydederek takımının skor yükünü çeken isimlerden olurken kariyer rekorunu da kırdı.

Fenerbahçe'de bir anda taraftarın aşkı olan isme İspanya'dan sürpriz talip! 21 maçta 9 gol ve 5 asistle yıldızlaştı - Resim : 1

TALİPLİLERİ ARTMAYA BAŞLADI 

E durum böyle olunca İrfan Can'ın taliplileri de bir anda artmaya başladı. 

İspanyol basını, LaLiga devi Sevilla'nın İrfan Can Kahveci'ye talip olduğunu yazdı.

Haberde, Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta'nın kış transfer döneminde milli oyuncuyu takıma kazandırmak istediği kaydedildi.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe ile bu sezon hariç 1 yıl daha sözleşmesi olan İrfan Can Kahveci'nin güncel değeri 7,5 milyon euro. Fakat transfer teklifinin ciddileşmesi durumunda sarı lacivertlilerin İrfan için 10 milyon euro bandında bir rakam talep etmesi bekleniyor.