Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Resmi temaslar başladı! Genç yıldız gidiyor

Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Güney Koreli futbolcu, Jin-ho Jo’ya talip çıktı. Ümraniyespor, futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. Ayrıca Sırp ekibi Novi Pazar sarı-lacivertlilere futbolcu için resmi teklif yaptı.

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Resmi temaslar başladı! Genç yıldız gidiyor

Fenerbahçe’de kadro yapılanması devam ediyor. Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Ally Samatta, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Joao Pedro, Willian Arao, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Erkan Arda Çağdaş, Melih Bostan, Yiğit Efe Demir, Emir Ortakaya, Bora Aydınlık ve Altay Bayındır’ın ayrıldığı sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılmaya devam ediyor.

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Resmi temaslar başladı! Genç yıldız gidiyor - Resim : 1

RESMİ TEMASLAR BAŞLADI

Bu kapsamda Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe’nin yabancı kontenjanı nedeniyle kadrosunda düşünmediği Güney Koreli futbolcu Jin-ho Jo’ya Trendyol 1.Lig ekibi Ümraniyespor talip oldu. Kulüpler arasında resmi temaslar başladı.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Ayrıca Sırp ekibi Novi Pazar sarı-lacivertlilere futbolcu için resmi teklif yaptı. Kulüplerin anlaşması sonrası futbolcu Sırbistan'a gitti. 

Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Resmi temaslar başladı! Genç yıldız gidiyor - Resim : 2

JIN-HO JO'NUN FENERBAHÇE KARİYERİ

On numara ve merkez orta saha bölgelerinde forma giyebilen 20 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Fenerbahçe SK U19 takımında 36 maça çıktı, 2 gol attı, 4 asist yaptı. Rezerv takımda ise 3 maça çıkan futbolcu gol ve asist katkısı yapamazken, Fenerbahçe A Takımı’nda hiçbir resmi maça çıkmadı.