Fenerbahçe'de bonservisi 9 milyon euro görünüyor ama satılırsa 15'den aşağı gitmez! Performansı harika ötesi

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana bir türlü kendisini bulamayan oyuncu, İsmail Kartal'la birlikte adeta altın dönemini yaşıyor. Şu anda değeri 9 milyon euro olan yıldız futbolcunun satılması durumunda en az 15 milyon euro isteneceği konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe'de bonservisi 9 milyon euro görünüyor ama satılırsa 15'den aşağı gitmez! Performansı harika ötesi

Süper Lig'de Karagümrük engelini aşan Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde yarı finale kalmak için perşembe günü Yunan ekibi Olimpiakos'u kendi sahasında ağırlayacak. 

Sarı lacivertliler, her türlü 2 farklı galibiyette adını bir üst tura yazdıracak. Zorlu maçta Fenerbahçelilerin en güvendiği isimlerden biri de İrfan Can Kahveci. 

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana bir türlü kendisini bulamayan oyuncu, İsmail Kartal'la birlikte adeta altın dönemini yaşıyor. Şu anda değeri 9 milyon euro olan yıldız futbolcunun
satılması durumunda en az 15 milyon euro isteneceği konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe'de bonservisi 9 milyon euro görünüyor ama satılırsa 15'den aşağı gitmez! Performansı harika ötesi - Resim : 1

JENERİKLİK GOLLER ATMAYA DEVAM EDİYOR

Takımını hücuma kaldırma konusunda büyük bir görev üstlenen İrfan Can Kahveci, ayrıca attığı jeneriklik gollerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.