Fenerbahçe'de bu sezon sadece 13 maça çıkan Mert Hakan Yandaş: Maalesef Galatasaray maçında sahada olmayacağım

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynadığı maçın son dakikalarında yaptığı hareketler ve yediği kırmızı kart nedeniyle taraftarların tepki odağında olan Mert Hakan Yandaş'tan ilginç açıklamalar geldi. Zaten Kartal'ın Galatasaray maçında kadroda düşünmediği Yandaş, "Maalesef Galatasaray maçında sahada olmayacağım. Ama ruhum orada olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de bu sezon sadece 13 maça çıkan Mert Hakan Yandaş: Maalesef Galatasaray maçında sahada olmayacağım

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş komedisi devam ediyor. Sarı lacivertlilerin Kayserispor ile oynadığı maçın son dakikalarında yaptığı agresif hareketlerle hem kendini hem de Fred'i oyundan atttıran Yandaş, kritik Galatasaray maçı öncesinde ilginç açıklama yaptı. 

Zaten Kartal'ın Galatasaray maçında kadroda düşünmediği Yandaş, "Maalesef Galatasaray maçında sahada olmayacağım. Ama ruhum orada olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de bu sezon sadece 13 maça çıkan Mert Hakan Yandaş: Maalesef Galatasaray maçında sahada olmayacağım - Resim : 1

"KUPA ELLERİMİZDE YÜKSELECEK" 

Plus Sports'un haberine göre Takım arkadaşlarıyla konuşan Mert Hakan, "Hakemlerin tutumu yıllardır bize karşı hiç değişmedi. Ben ve Fred, Kadıköy'deki maçta sahada olamayacağız ama ruh olarak hep yanınızda olacağız. Önce Kadıköy'de daha sonra Arabistan'da Galatasaray'ı yenip kupa ellerimizde yükselecek." dedi.

4 MAÇTAN FAZLA CEZA ALIRLARSA KUPADA DA YOKLAR 

PFDK'ya sevk edilen Fred ve Mert Hakan, 4 maçın altında ceza almaları takdirde Süper Kupa Finali'nde forma giyebilecekler. Fenerbahçe taraftarları burada Mert Hakan'dan çok Fred'in alacağı cezayı merak ediyor. 

Öte yandan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'de çoğu sonradan olmak üzere bu sezon sadece 13 maçta forma giyebildi.