Fenerbahçe'de büyük kriz! Bonservisi 6, 6 milyon euroya alınan dünyaca ünlü oyuncu arkadaşlarına isyan etti

Nordsjaelland karşısında 6-1 ile tarihi bir hezimet yaşayan Fenerbahçe'de bonservisi 6,6 milyon euroya alınan dünyaca ünlü yıldız futbolcu, takım arkadaşlarına isyan etti.

Fenerbahçe'de büyük kriz! Bonservisi 6, 6 milyon euroya alınan dünyaca ünlü oyuncu arkadaşlarına isyan etti

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçıyla başlayan kötü gidişat devam ediyor. Sarı lacivertlilerde İsmail Kartal 5 maçtan bu yana devam eden kötü performansı bir türlü engelleyemiyor. Sarı lacivertliler son olarak Konferans Ligi'ndeki Nordsjaelland maçında duvara tosladı ve aldığı 6-1'lik mağlubiyet ile taraftarlarına tarihi bir hezimeti yaşattı. 

BÜYÜK KRİZ ÇIKTI

Maç sonunda İrfan Can Kahveci'nin taraftarların üzerine yürümesinin ardından büyük bir kriz daha çıktığı öğrenildi. Fenerbahçe'de bonservisi 6,6 milyon euroya alınan dünyaca ünlü yıldız futbolcu, takım arkadaşlarına isyan etti. 

Fenerbahçe'de büyük kriz! Bonservisi 6, 6 milyon euroya alınan dünyaca ünlü oyuncu arkadaşlarına isyan etti - Resim : 1

KRİTİK KURTARIŞLAR YAPTI 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Livakovic, daha maçın başında kritik kurtarışlara imzasını attı. 15’te Villadsen’in sağ çaprazdan vuruşunu kurtaran Hırvat eldiven, buna rağmen kalesinde ilk 45’te iki gole engel olamadı.  

DAHA FARKLI BİR YENİLGİ OLACAKTI

Arkadaşlarına adeta isyan eden 28 yaşındaki kaleci, yaptığı kurtarışlarla farklı yenilginin daha da farklı olmasını engelledi.  

İSTİFA ÇAĞRILARI SÜRÜYOR

Öte yandan Fenerbahçe taraftarlarının tarihi yenilgiden sonra sosyal medya üzerinden İsmail Kartal ve teknik heyetine yönelik istifa çağrıları devam ediyor.