Fenerbahçe'de büyük kriz patladı. 3 milyon 80 bin euro değerindeki futbolcu "gitmem" dedi. Ali Koç çok sinirli geziyor

Şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde büyük bir kriz patlamış durumda. 3 milyon 80 bin euro değerindeki futbolcu "gitmem" dedi. Ali Koç çok sinirli geziyor.

Fenerbahçe'de büyük kriz patladı. 3 milyon 80 bin euro değerindeki futbolcu "gitmem" dedi. Ali Koç çok sinirli geziyor

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, yeni yabancı oyunculara yer açmak için takımdaki performansı düşük yabancı oyuncularla yolları ayırmak istiyor. 

Bu oyuncuların başında ise sezon başından bu yana eleştirilere maruz kalan Miha Zajc yer alıyor. Krunic'in transfer edilmesinden sonra artık forma şansı iyice zor giren Zajc yine de Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor. 

SEZON BAŞINDA 3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILDI 

Sezon başında İsmail Kartal'ın da onayıyla 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanılan Zajc sezon içinde bu sözleşmenin karşılığını veremedi. Takımı şampiyonluk yolunda zora sokan  Zajc ve Crespo ikilisi nedeniyle ise Krunic transfer edilmek zorunda kalındı. 

Fenerbahçe'de büyük kriz patladı. 3 milyon 80 bin euro değerindeki futbolcu "gitmem" dedi. Ali Koç çok sinirli geziyor - Resim : 1

ŞİMDİ DE GİTMEK İSTEMİYOR

Krunic'in ilk çıktığı Adanaspor maçında iyi bir performans sergilemesi, Fenerbahçe taraftarlarını memnun etti. Krunic'in bu performansıyla birlikte artık İsmail Kartal'ın gözünden iyice düşmesi beklenen Zajc ise gitmemek için büyük bir kriz patlattı. 

"FENERBAHÇE KESİNLİKLE DEVAM ETMEYECEK"

Yağız Sabuncuoğlu, konu hakkında aktardığı bilgide, "Zajc, gönül koymuş vaziyette Fenerbahçe'ye. Zajc'ın kendisi de temsilcisi de zorluk çıkaracak gibi. Fenerbahçe kesinlikle Zajc ile devam etmeyi düşünmüyor"  ifadelerini kullandı. 

Öte yandan başkan Ali Koç'un da Zajc'ın bu tavrı nedeniyle sinirli olduğu ve problemin bir an önce çözülmesi için kurmaylarına talimat verdiği öne sürüldü.