Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı

Bu sezon Fenerbahçe’nin adından söz ettiren isimlerinden Ferdi Kadıoğlu milli takım seçimini yaptı. 22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Ay-Yıldızlı takımımızın formasını giymeye karar verdi.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı

Ferdi Kadıoğlu, daha, Şenol Güneş zamanında gelen teklife "Düşünmek istiyorum" diyerek net yanıt vermemişti. Fenerbahçe’de bu sezon adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, Türkiye'den resmi teklif gelmesi halinde milli formayı giyeceğini bildirmişti. 22 yaşındaki futbolcu Milli Takm'da oynamak istediğini bildirdi.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 1

Şayet Ferdi, Kanada veya Hollanda milli takımlarını seçerse gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu statüsünde görev yapacak.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 2

Türkiye A Milli Takımı tercihiyle Türk kontenjanında devam edecek ve sarı-lacivertlilerde Türk oyuncu krizi yaşanmayacak.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 3

BABASINDAN KİMLİKLİ YANIT

Kuntz'un "Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunması lazım" dediği Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu'ndan fotoğraflı yanıt geldi.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 4

Oğlunun kimlik kartıyla yaptığı paylaşıma, "Ferdi Kadıoğlu TC Kimlik Kartı... Gerisini size bırakıyorum TFF" notunu düştü.

 Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 5

STEFAN KUNTZ NE DEMİŞTİ?

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, son olarak haziran ayında Hollanda U21 Milli Takımı ile sahaya çıkan ve 7 Ekim'de 22 yaşına girecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği hakkındaki soruya, "Öncelikle Ferdi'nin hangi milli takımı seçeceğine kendisinin karar vermesi gerekiyor.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 6

Daha sonrasında ise kendisinin Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunması lazım. Ardından kendisi için FIFA nezdinde milli takım değişikliği başvurusu yapılabilir" yanıtını vermişti.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kararı! Milli takım seçimini yaptı - Resim : 7

Ferdi 2015 yılında U16 seviyesinde Hollanda Milli Takım formasını giymiş sonrasında U17, U18, U19 ve U21'de görev almıştı.(Sabah)