Fenerbahçe'de İsmail Kartal gerçeği! Ali Koç o ihtimal gerçekleşirse hemen biletini kesecek

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olimpiakos'a elenmesinin ardından İsmail Kartal'ın geleceği de tartışılmaya başlandı. Şu anda tüm dikkatin Süper Lig'e verilmesinin ardından İsmail Kartal'ın son bir şansı daha olduğu ifade ediliyor. Ancak o ihtimal gerçekleşirse hemen biletini kesecek.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal gerçeği! Ali Koç o ihtimal gerçekleşirse hemen biletini kesecek

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde olan Fenerbahçe'nin Avrupa'ya veda etmesinin ardından taraftarlar, İsmail Kartal konusunda homurdanmaya başladı. 

Takımın moralini aşağıya çekmemek adına Olimpiakos maçında "Kartal istifa" diye bağırmayan taraftarların beklediği bir nokta var.

EĞER O İHTİMAL GERÇEKLEŞİRSE ALİ KOÇ DA ÇARESİZ KALACAK

Fenerbahçe'ninn Süper Lig'de 1 maç daha kaybetmesi durumunda ezeli rakibi Galatasaray ile olan puan farkının 5'e çıkması nedeniyle lig şampiyonluğu da zora girecek. İşte sarı lacivertlilerin patronu Ali Koç'un bu durumda İsmail Kartal ile yolları ayırmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal gerçeği! Ali Koç o ihtimal gerçekleşirse hemen biletini kesecek - Resim : 1

TARAFTAR DA TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ

Olimpiakos yenilgisinin faturasını tamamen İsmail Kartal'ın tercihlerine kesen sarı lacivertli taraftarlar, sosyal medyada isyanlarını dile getirdi. Taraftarların büyük bir bölümü, İsmail Kartal'ın takım kadrosunu yönetmek için yetersiz olduğu görüşünü savunuyor.