Fenerbahçe'de İsmail Kartal planı kurdu. Edin Dzeko'yu odasına çağırıp 10 milyon euroluk yıldıza telefon açtırdı

Fenerbahçe'de orta sahadaki büyük eksikliğin farkında olan İsmail Kartal planı kurdu. Kartal Dzeko'yu odasına çağırıp bir transfer için devreye girmesini istedi. Bu oyuncu herkesin yakından tanıdığı 10 milyon euro değerindeki bir oyuncu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal planı kurdu. Edin Dzeko'yu odasına çağırıp 10 milyon euroluk yıldıza telefon açtırdı

Sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe, kadro planlamasındaki eksikler nedeniyle Trabzonspor ve Ludogorets maçlarından mağlubiyetle ayrılırken, Adana Demirspor maçından ise beraberlikle ayrıldı. Yine de liderliği Galatasaray'ın elinden kapan sarı lacivertlilerde bu maçlardaki ortak sorun Fred'in olmamasıydı. İsmail Yüksek'in de eksikliği eklenince Fenerbahçe'de orta saha pozisyonunda büyük bir açık meydana geldi. 

KRUNİC'TE ISRAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe'de bu gelişmelerin ardından yönetim de orta saha transferi konusunda işi sıklaştırdı. Elis Buse Araç'ın haberine göre İsmail Kartal, Krunic transferinde Dzeko'nun devreye girmesini istedi. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal planı kurdu. Edin Dzeko'yu odasına çağırıp 10 milyon euroluk yıldıza telefon açtırdı - Resim : 1

ZAJC GÖNDERİLECEKLER  LİSTESİNDE

Fenerbahçe yönetimi, devre arasında Miha Zajc'ı kiralık gönderip Milan ile yenilemek sözleşme istemeyen Rade Krunic'i transfer etmek istiyor. İsmail Kartal, Edin Dzeko ile önceki günlerde bir toplantı yaptı ve Krunic transferinde Mario Branco ile birlikte hareket rica etti.

DEĞERİ 10 MİLYON EURO 

İtalya'nın Milan takımında forma giyen Krunic'in güncel piyasa değeri 10 milyon euroç Milan bu ismi Ferdi takasında kullanmak istiyor ancak Fenerbahçe'nin Ferdi'yi takasla göndermeye niyeti yok.