Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Ali Koç'un 500 bin euroluk hayati hatası! Tüm takımın sistemini çökertti

Fenerbahçe'de sezon başında kadro planlamasında yapılan bir hatanın daha büyük FC Nordsjælland faciasına zemin hazırladığı öne sürüldü. Ali Koç ve İsmail Kartal'ın kadro planlamasındaki hatası başa bela açtı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Ali Koç'un 500 bin euroluk hayati hatası! Tüm takımın sistemini çökertti

Sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe, son maçlarda bir anda düşüşe geçti. Trabzonspor ile başlayan takımın kötü oyunu Avrupa Konferans Ligi'ndeki 6-1'lik tarihi Nordsjælland faciasıyla birlikte adeta katmerlendi. 

KADRO PLANLAMASI KÖTÜ YAPILDI

Sezon başında oldukça başarılı transferlere imza atan Fenerbahçe, kadro planlamasında ise sınıfta kaldı. Sarı lacivertli yönetim 6 numara pozisyonundaki açığa çare bulamayınca, sezon sadece Fred ve İsmail Yüksek ile başlandı. Nordsjælland maçındaki stoper eksikliğini çözmek için İsmail Yüksek'in stopere kaydırılması ise büyük faciayı adım adım hazırladı. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Ali Koç'un 500 bin euroluk hayati hatası! Tüm takımın sistemini çökertti - Resim : 1

500 BİN EUROLUK HAYATİ HATA

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Ali Koç'un sezon başında yaptığı bir hata daha sosyal medyada gündem oldu. Bilindiği üzere Fenerbahçe 551 bin euroya El Mokawloon'dan transfer ettiği stoper oyuncusu Omar Fayed'i Novi Pazar'a kiralamıştı. 

Bu kiralamayla birlikte ise Fenerbahçe'de sakatlıkların ardından orjinal olarak stoper oynayacak kimse kalmadı. Nordsjælland maçında defanstaki büyük açığın Fayed'le az da olsa kapatılabileceği belirtildi. Gelecek vaad eden Mısırlı oyuncu Fayed'in şu anki bonservis değeri 500 bin euro.