Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın jokerine İtalyanlar kancayı taktı... Kasadan 9 milyon euro ayırdı. Devre arasında ellerinde çanta ile Ali Koç'a gelecekler

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın jokeri konumunda bulunan, hem Türk kontenjanı hem de performansı nedeniyle çok değerli olarak görülen İsmail Yüksek için İtalyan ekibinin 9 milyon euro ayırdığı öne sürüldü. İtalyan kulübü, devre arasında İsmail Yüksek'i kadrosuna katmak için Ali Koç'un kapısını çalacak. Transfer devre arasında olmazsa bu sefer sene sonu yine gelecekler.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın jokerine İtalyanlar kancayı taktı... Kasadan 9 milyon euro ayırdı. Devre arasında ellerinde çanta ile Ali Koç'a gelecekler

Fenerbahçe'de futbolcular değerlenmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerin son dönemde gerçekleştirdiği Eljif Elmas, Arda Güler, Szlai, Kim Min Jae gibi transferler bir anda dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. 

Szymanzski'nin de çok iyi performans göstermesinin ardından dünya kulüplerinin radarı bir anda Fenerbahçe'nin üzerine çevrildi. Kulüpler, Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularını takip etmeye devam ediyor. 

HIRVATİSTAN MAÇINDA GÖZ DOLDURDU

Süper Lig'de ve Avrupa'da İsmail Kartal'ın vazgeçmediği oyuncular arasında yer alan İsmail Yüksek, Türkiye'nin Hırvatistan ile karşı karşıya geldiği mücadelede gösterdiği performansla bir anda gözleri üzerine çekti. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın jokerine İtalyanlar kancayı taktı... Kasadan 9 milyon euro ayırdı. Devre arasında ellerinde çanta ile Ali Koç'a gelecekler - Resim : 1

İTALYANLAR TEKLİF HAZIRLADI

Bu gelişmelerden sonra İsmail Yüksek hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. SKY'ın haberine göre İtalya'nın köklü kulüpleri arasında yer alan Atalanta, devre arasında İsmail Yüksek için Ali Koç'un kapısını çalacak. Piyasa değeri şu anda 5,5 milyon euro olan futbolcu için İtalyan kulübün ayırdığı bonservis bedeli 9 milyon euro. Ancak Ali Koç'un başarılı transfer politikasını burada da devam ettirerek Yüksek'i daha yüksek bir rakama elden çıkarabileceği konuşuluyor. 

Fakat Fenerbahçe yönetiminin şu anda İsmail Yüksek'i elden çıkarmak gibi bir niyeti yok. İsmail Yüksek'in durumu, orta saha mevkisine yapılacak bir transferden sonra netlik kazanacak.