Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın prensi sakatlandı! Maçın ardından kötü haberi de verdi! Trabzonspor maçında yok: “İyi değilim”

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Belçika ekibi Union SG’ye 1-0 yenildiği maçta sakatlanan Mert Hakan sakatlığı hakkında sorulan soruya, “İyi değilim” yanıtı verdi. Trabzonspor maçında oynaması beklenmeyen Mert Hakan’ın durumu, çekilecek MR sonucu belli olacak.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın prensi sakatlandı! Maçın ardından kötü haberi de verdi! Trabzonspor maçında yok: “İyi değilim”

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 Turu ilk maçında 3-0 yendiği Belçika ekibi Union SG takımına evinde 1-0 yenilmesine karşın toplam skorda 3-1 üstünlük sağlayarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın prensi sakatlandı! Maçın ardından kötü haberi de verdi! Trabzonspor maçında yok: “İyi değilim” - Resim : 1

SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI

Fenerbahçe turu geçse de Mert Hakan’ın sakatlığıyla sarsıldı. Union Saint-Gilloise karşısında 75. dakikada Ryan Kent'in yerine oyuna dahil olan Mert Hakan Yandaş, yaşadığı sakatlık sonrasında kenara geldi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında sakatlanarak kendisini yere bırakan tecrübeli futbolcu, 90+2. dakikada oyundan çıktı.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın prensi sakatlandı! Maçın ardından kötü haberi de verdi! Trabzonspor maçında yok: “İyi değilim” - Resim : 2

17 YAŞINDAKİ ZEKİ SÜRE ALDI

Mert Hakan Yandaş'ın yerine mücadeleye dahil olan altyapı oyuncusu 17 yaşındaki Zeki Dursun, bu sezon Fenerbahçe formasıyla ilk kez süre aldı.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın prensi sakatlandı! Maçın ardından kötü haberi de verdi! Trabzonspor maçında yok: “İyi değilim” - Resim : 3
Zeki Dursun

 

MERT HAKAN'DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Maçın ardından sakatlığı hakkında sorulan soruya yanıt veren Mert Hakan, “İyi değilim” yanıtını verdi.

Fenerbahçe formasını bu sezon 22 maçta giyen 29 yaşındaki Mert Hakan Yandaş, 3 gol attı, 6 asist yaptı. Mert Hakan’ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın prensi sakatlandı! Maçın ardından kötü haberi de verdi! Trabzonspor maçında yok: “İyi değilim” - Resim : 4