Fenerbahçe'den Altay Bayındır, Gustavo ve Valencia açıklaması

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'nun ardından Altay Bayındır da sakatlandı. Altay Bayındır oyundan çıkarken göz yaşlarını tutamadı. Fenerbahçe'nin milli eldiveni Altay Bayındır 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'den Altay Bayındır, Gustavo ve Valencia açıklaması

Konyaspor-Fenerbahçe maçının 71. dakikasında ev sahibinin atağında yapılan ortayı uzaklaştırmak isteyen Altay Bayındır, Serdar Gürler ile çarpıştı. Bayındır devam edemedi ve gözyaşları içinde sahadan çıktı. 23 yaşındaki oyuncunun yerine 72. dakikada Berke Özer oyuna girdi. Bayındır oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamadı.

"Ciddi bir şey olup olmadığına bakacağız"

Altay Bayındır yaşadığı sakatlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Takım ile birlikte İstanbul’a dönen 23 yaşındaki kaleci, "Ciddi bir şey olup olmadığına bakacağız. İyi olacağız inşallah" ifadelerini kullandı. Hastanede yapılan ilk incelemerde bir kırığa rastlanmadı.

Fenerbahçe Kulübü, Konyaspor maçında sakatlanan Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo'nun sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

Altay 3 ay sahalardan uzak kalacak

Yapılan açıklamada milli kalecinin operasyon geçirmesine karar verildiği belirtildi. Altay'ın 2.5-3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

"İttifak Holding Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızdan;

Altay Bayındır’ın omzunda kırık tespit edilmemiş olmasına rağmen Acromioclavikuler seperasyon gözlemlenmiştir. Oyuncumuzun operasyon geçirmesine karar verilmiş ve tedavisine başlanmıştır.

Enner Valencia’nın sol ayak bileğinde bağ yaralanması tespiti yapılmış, konservatif tedavi uygulanması uygun görülmüştür. Luiz Gustavo’nun sol biceps grade 1-2 arası yaralanma teşhis edilip tedavisine başlanmıştır."