Fenerbahçe'de sıcak saatler... Selahattin Baki İstanbul uçak biletini aldı. İspanyollar tamam derse 20 milyon istedikleri oyuncu gelecek

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Selahattin Baki'nin uzun zamandan bu yana efor sarf ettiği Çağlar transferi bitmek üzere. İspanyollar tamam derse 20 milyon istedikleri oyuncu gelecek.

Fenerbahçe'de sıcak saatler... Selahattin Baki İstanbul uçak biletini aldı. İspanyollar tamam derse 20 milyon istedikleri oyuncu gelecek

3 kulvarda da çok iyi giden Fenerbahçe, işini şansa bırakmamak ve sakatlıklardan kaynaklı puan kaybı yaşamamak için stoper mevkisine 1 takviye daha yapmak istiyor. 

Bu takviye çalışması kapsamında Selahattin Baki uzun zamandan bu yana ciddi bir mesai harcıyor. Şu anda da İspanya'da Atletico Madrid yöneticileriyle temas halinde olan Baki, Fenerbahçe'ye gelmek isteyen Çağlar Söyüncü için Madrid'li yöneticileri ikna etmeye çalışıyor. 

Fenerbahçe'de sıcak saatler... Selahattin Baki İstanbul uçak biletini aldı. İspanyollar tamam derse 20 milyon istedikleri oyuncu gelecek - Resim : 1

BU GECE İSTANBUL'A DÖNECEK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre 23.55’e İstanbul bileti alan Baki, bu saate kadar Madrid yöneticilerini ikna etmeye çalışacak.  Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid yönetimine ‘Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum, lütfen gereken kolaylığı yapın’ dedi. • Selahattin Baki, Çağlar Söyüncü ve Temsilcisi, Atletico Madrid’e Fenerbahçe’nin son teklifini kabul etmesi için baskı yapıyor ve kolaylık bekliyor. 

20 MİLYON EURO İSTİYORLARDI

Bilindiği üzere Madrid yöneticileri Çağlar'ı bırakmak için 20 milyon euro bonservis istiyordu. Ancak Fenerbahçe yönetimi oyuncuyu kiralamak istiyor. Görüşmelerin ana tıkanma sebebi bu. Madrid ise 6 aylık kiralama bedeli talep etti. Sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.