Fenerbahçe'de sıcak saatler yüzünden taraftarı hararet bastı. Ali Koç'un 20 milyon euro gelir beklediği oyuncudan şaşırtan yanıt

Fransa'dan teklifler gelen ancak Ali Koç'un 20 milyon euro bandında bir gelir beklediği oyuncunun transfer teklifine yanıtı sarı lacivertlileri şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de sıcak saatler yüzünden taraftarı hararet bastı.

Fenerbahçe'de sıcak saatler yüzünden taraftarı hararet bastı. Ali Koç'un 20 milyon euro gelir beklediği oyuncudan şaşırtan yanıt

Transfer döneminin sezon başında olduğu gibi en hareketli ekibi Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertli takımda hem gelenler hem de gidenler çok konuşuldu. Ayrıca takımın önemli isimlerine gelen transfer teklifleri de transfer döneminin hareketli geçmesine neden oldu. 

FRANSA'DAN TALİPLİLERİ VARDI

Sarı lacivertlilerde sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla taraftarının sevgisini kazanan İsmail Yüksek'e Fransa'dan Lyon ve Marsilya gibi takımlar talip oldu. Ancak bu takımlarının tekliflerinin düşük olması, sarı lacivertli yönetimin oyuncuy satmak istememesine neden oldu.

Fenerbahçe'de sıcak saatler yüzünden taraftarı hararet bastı. Ali Koç'un 20 milyon euro gelir beklediği oyuncudan şaşırtan yanıt - Resim : 1

Bilindiği üzere Ali Koç ve yönetimi, İsmail Yüksek'ten 20 milyon euro bandında bir gelir elde etmeyi planlıyor. Fakat gelen teklifler 11 milyon euro ile 13 milyon euro arasında. 

İSMAİL YÜKSEK'İN TRANSFER YANITI ŞOK ETTİ

Tekliflerin düşük gelmesi nedeniyle tam transfer rafa kalktı denilirken, İsmail Yüksek'ten telen transfer yanıtı Fenerbahçe cephesinde şaşkınlığa neden oldu. Krunic'in gelmesi nedeniyle artık forma şansı iyice azalan İsmail Yüksek'in "Lyon'a gitmek istiyorum" dediği iddia edildi. 

Söz konusu iddiayı ise Fransa'da yayın yapan bir sitesi ortaya attı. Fransız spor sitesinin iddiasına göre Lyon'un bu transfer için Fenerbahçe cephesine ilettiği rakam 12 milyon euro idi.