Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nden elenince Jose Mourinho ile yollarını ayırdı.
Ali Koç yönetimi göreve İtalyan çalıştırıcı Domenico Tedesco’yu getirdi. İtalyan teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Tedesco yönetimindeki ilk maçında Trabzonspor’u 1-0 yenerek moral kazanan Fenerbahçe, daha sonra istediği sonuçları alamadı.
1.hafta erteleme maçında sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, daha sonra Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Dinamo Zagreb’e ise 3-1 yenildi.
Üste üste alınan kötü sonuçlar sonrası Antalyaspor’u 2-0, daha sonra Nice’yi 2-1 yenerek moral kazanan Fenerbahçe, daha sonra Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı.
MİLLİ ARADA GÜÇ TOPLANDI
Milli araya lider Galatasaray’ın ardından 6 puan geride giren Fenerbahçe, yaz kampı iyi geçirilmediği için çift antrenmanlar yaparak güç topladı.
İRFAN CAN VE CENK TOSUN KADRO DIŞI KALDI
Öte yandan Fenerbahçe’de milli arada beklenmedik gelişmeler de yaşandı. İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun’un kadro dışı bırakıldığı açıklandı.
Hareketli günlerin yaşanacağı Fenerbahçe’de devre arası transfere hız verilecek. Bu konuda Başkan Sadettin Saran, yöneticilere talimat verdi.
TRANSFER PLANI BELLİ OLDU
Teknik direktör Domenico Tedesco’nun isteği doğrultusunda yönetim ilk olarak merkez orta saha, şartlar oluşursa stoper ve forvet mevkisine transfer yapmak istiyor.
GİTMEK İSTEYENLERİN ÖNÜ AÇILACAK
Bunun yanında Fenerbahçe’de yönetim takımdan ayrılmak isteyenlerin de önünü açma kararı aldı.
NESYRI, FENERBAHÇE'DEN AYRILMAK İSTİYOR
Fenerbahçe’de son 5 maçtır fileleri havalandıramayan ve taraftarlarla arasındaki bağ kopma noktasına gelen Youssef En-Nesyri, devre arasında takımdan ayrılmak istiyor.
OCAK AYINDA TEKLİF BEKLENİYOR
Körfez kulüplerinin son 1 yıldır deneyimli forveti yakından takip ettiği, ocak ayında resmi tekliflerin gelmesinin beklendiği gelen bilgiler arasında.
Sadettin Saran ve yönetimi, En- Nesyri’den boşalacak boşluğu yıldız bir transfer yaparak doldurmak istiyor.
SEVILLA'DAN TRANSFER EDİLDİ
Fenerbahçe’nin 2024-2025 sezonunun yaz transfer döneminde Sevilla’dan 19.5 milyon euroya transfer ettiği 28 yaşındaki Faslı golcünün Fenerbahçe ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
PİYASA DEĞERİ 24 MİLYON EURO
Güncel piyasa değeri 24 milyon euro olarak gösterilen golcü futbolcu, bu sezon oynadığı 14 maçta 5 gol atarken 1 de asist yaptı.