Fenerbahçe'de taraftarın bir dönem hışımla eleştirdiği futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Maaşı 40 milyon TL'ye çıkacak

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında yaptığı agresif hareketler nedeniyle Fred'in kırmızı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düşmesine neden olan Mert Hakan Yandaş konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de taraftarın bir dönem hışımla eleştirdiği futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Maaşı 40 milyon TL'ye çıkacak

Süper Lig'de şu anda kadro kalitesi açık ara önde olan 2 takımdan biri konumundan bulunan Fenerbahçe'de bazı oyuncuların kalitesi tartışılıyordu. 

O oyuncuların başında ise Mert Hakan Yandaş geliyordu. Kayserispor maçında yaptığı agresif hareketler nedeniyle Fred'in kırmızı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düşmesine neden olan Mert Hakan Yandaş konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. 

YENİ SÖZLEŞME GÜNDEMDE

Sarı lacivertlilerin son oynadığı Çaykur Rizespor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olarak takımının 3 puan almasında büyük bir rol oynayan Mert Hakan Yandaş ile sezon sonunda 3+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalanacağı konuşuluyor. Ancak bu da tartışma konusu. 

Fenerbahçe'de taraftarın bir dönem hışımla eleştirdiği futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Maaşı 40 milyon TL'ye çıkacak - Resim : 1

YA YİNE AYNISI OLURSA

Taraftarların bir kısmı, Yandaş'ın Fenerbahçe kalitesinde bir futbolcu olmadığını ve sözleşme garantisini aldıktan sonra yine aynı hareketlere devam ederek, futbola ağırlık vermeyeceğini söylüyor. Bir kısım taraftar ise yabancı kontentajı nedeniyle Yandaş'ın takımda tutulması gerektiğini söylüyor. 

MAAŞI 40 MİLYON TL'YE ÇIKACAK

Hazırlanan yeni sözleşme kapsamında Mert Hakan Yandaş'ın yeni maaşının da 35 ila 40 milyon TL bandına çıkacağı belirtiliyor. 

Taraftarlar, Yandaş'ın olası bir performansızlığı durumda eleştiri oklarının İsmail Kartal ve Ali Koç'a çevrileceğini ifade ediyor.