Fenerbahçe'de taraftarın hedefindeki isme İsmail Kartal kalkanı! "Gitmesini istemiyorum" deyip noktayı koydu

Fenerbahçe'de takıma yakışan futbol oynamadığı gerekçesiyle en çok eleştirilen futbolcuların başında gelen Serdar Dursun'a İsmail Kartal kalkanı geldi. Deneyimli hoca, verim alacağını düşündüğü Serdar Dursun'un "Gitmesini istemiyorum" diyerek takımda kalmasını istedi. Dursun'un önümüzdeki günlerde nasıl bir performans ortaya koyacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Fenerbahçe'de taraftarın hedefindeki isme İsmail Kartal kalkanı! "Gitmesini istemiyorum" deyip noktayı koydu

Fenerbahçe'de tarafından yaptığı en büyük eleştirilerden biri oyuncu kalitesi hakkında. Sarı lacivertli taraftarlar, yönetimin Fenerbahçe formasını hak edebilecek kalitede futbolcular getirmediğine inanıyor. 

EN ÇOK ELEŞTİRİLENLERDEN BİRİ DE O

Sarı lacivertlilerde bu konu nedeniyle en çok eleştiri gören isimlerden biri de Serdar Dursun. Gerek oyun stili gerekse de tavırları nedeniyle sarı lacivertli taraftarlar Dursun'un gönderilmesini istiyor.  

Fenerbahçe'de taraftarın hedefindeki isme İsmail Kartal kalkanı! "Gitmesini istemiyorum" deyip noktayı koydu - Resim : 1

İSMAİL KARTAL KALKANI GELDİ 

Herkes Serdar Dursun'un yeni sezonda gönderileceğini düşünürken, yeni teknik direktör İsmail Kartal'dan Dursun'a savunma kalkanı geldi. Yönetime Serdar Dursun hakkında raporunu sunan Kartal, "Gitmesini istemiyorum" diyerek son noktayı koydu. 

GÖZLER YENİ SEZON PERFORMANSINDA

Bu gelişmelerin ardından gözler Serdar Dursun'un yeni sezonda ortaya koyacağı performansa çevrildi. Dursun'un aynı performansını sürdürmesi durumunda bu sefer İsmail hoca ve ekibi Dursun konusunda eleştiriye tutulacak.