Fenerbahçe'de taraftarlar Krunic ve Mert Hakan'ın yerine rakipteki o ismi istiyor! Değeri şu anda 2, 5 milyon euro ama Ali Koç onu uçurur

Ön libero pozisyonunda bir türlü istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de taraftarlar, sezon içerisinde kendilerine rakip olan bir takımın futbolcusunu istiyor. Mert Hakan ve Krunic'ten daha iyi performans göstereceğine inanılan futbolcunun değeri 2,5 milyon euro. Ancak Ali Koç markasının bu değeri yükseltebileceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'de taraftarlar Krunic ve Mert Hakan'ın yerine rakipteki o ismi istiyor! Değeri şu anda 2, 5 milyon euro ama Ali Koç onu uçurur

Fenerbahçe'de başkanlığa Ali Koç'un gelmesinin ardından yapılan oyuncu satışları, taraftarları bir hayli mutlu etti. Başkan Ali Koç satışlar sayesinde hem transfer tahtasını rahatlattı, hem de kulübün borcunu önemli miktarda azalttı. 

TARAFTARIN İSTEDİĞİ HER FUTBOLCUYU ALDI 

Sezon başında da iyi bir yönetim sergileyen Ali Koç ve yönetimi, Krunic dahil taraftarın gündemine aldığı her futbolcuyu Kadıköy'e getirmeyi başardı. Ancak Krunic'in istenilen performansı verememesi, Mert Hakan'ın da takım kalitesi altında kalması bu bölgedeki transfer spekülasyonlarını yeniden artırdı. 

RAKİPTEKİ FUTBOLCUYU İSTİYORLAR

Fenerbahçeli taraftarlar son olarak sezon içindeki rakipleri Ludogorets'in orta saha oyuncusu Jakub Piotrowski'yi sosyal medyada gündeme aldı. 26 yaşındaki futbolcunun bonservis değeri 2,5 milyon euro. 

Fenerbahçe'de taraftarlar Krunic ve Mert Hakan'ın yerine rakipteki o ismi istiyor! Değeri şu anda 2, 5 milyon euro ama Ali Koç onu uçurur - Resim : 1

Ancak doğru satışlar yapan ve futbolcu değerini yükseltmeyi başaran Ali Koç'un bu oyuncuya da olumlu anlamda etki edebileceği ifade ediliyor.