Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine o ismi istediler. Eski aşk küllerinden doğacak

Fenerbahçe'de 5 maçtan bu yana sergilenen kötü performans nedeniyle teknik direktör İsmail Kartal'ın koltuğu sallanmaya devam ediyor. Sarı lacivertli taraftarlar, Kartal'ın istifa etmesi durumunda en çok hangi teknik adamı istediklerini sosyal medyadan yazdı.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine o ismi istediler. Eski aşk küllerinden doğacak

Fenerbahçe'de 6-1'lik tarihi FC Nordsjælland hezimetinin ardından taraftarlar, İsmail Kartal'ın istifa etmesi yönünde ortak görüşe verdi.

Oyuna yanlış müdahaleleri ve tercihleri nedeniyle bir anda hedef tahtası haline gelen İsmail Kartal'ın teknik anlamda zayıf kaldığını ifade eden taraftarlar, kısa süre içerisinde görevinden istifa etmesini istiyor.  

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine o ismi istediler. Eski aşk küllerinden doğacak - Resim : 1

YERİNE GEÇMESİNİ İSTEDİKLERİ İSMİ DE KONUŞMAYA BAŞLADILAR

Taraftarlar, tarihi hezimetten sonra sosyal medya hesaplarından Kartal için "En iyi hizmeti takım liderken bırakmak olur" yorumunda bulundu. Ayrıca taraftarlar hangi teknik adamı istediklerini de hesaplarından yazdılar.  

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine o ismi istediler. Eski aşk küllerinden doğacak - Resim : 2

Fenerbahçe'de şu anda büyük bir taraftar grubu, eski teknik adamları Vitor Pereira'nın yeniden takımın başına getirilmesini istiyor. Konuyla ilgili "Eski aşk küllerinden doğacak" yorumları yapılıyor.  

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine o ismi istediler. Eski aşk küllerinden doğacak - Resim : 3