Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyeti taraftarı çileden çıkardı! İsmail Yüksek'in yerine İngiltere'den 30 milyon euroluk yıldızı getirecekler

Fenerbahçe'de ligde ilk olarak alınan Trabzonspor mağlubiyeti taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar skordan çok oynanan oyuna şikayet etti. Kırmızı kart gören İsmail Yüksek de eleştirilerin hedefindeydi. Maç içerisinde amatörce hatalar yapan futbolcunun güven vermemesinin ardından yönetim zaten oyuncu aradığı bu bölge için yeniden transfer listesine göz attı. O listenin başında da 30 milyon euroluk bir yıldız var.

Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyeti taraftarı çileden çıkardı! İsmail Yüksek'in yerine İngiltere'den 30 milyon euroluk yıldızı getirecekler

Sezon başından bu yana yenilmeyen Fenerbahçe, kendi evinde Trabzonspor duvarına tostladı. Sahadan 2-3'lük skorla mağlup ayrılan sarı kanarada savunma hattı ve orta saha eleştirilerin odağındaydı. 

Mecburiyetten Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra orta sahada Fred'in yokluğunda çok şey beklenen İsmail'in de kötü performans sergilemesi taraftarın iyice tepkisini çekti. 

Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyeti taraftarı çileden çıkardı! İsmail Yüksek'in yerine İngiltere'den 30 milyon euroluk yıldızı getirecekler - Resim : 1

O BÖLGE İÇİN ARAYIŞLAR HIZLANDI

Sezon başından bu yana orta sahanın yetersiz olduğunu dile getiren taraftarlar ise İsmail Yüksek'in hem kart görmesi hem de saha içerisindeki amatör davranışları nedeniyle sosyal medyada tepki gösterdi. 

Fenerbahçe yönetimi de tüm bu gelişmelerin ardından zaten oyuncu aradıkları bölgeyle ilgili çalışmalarını hızlandırdılar. Ali Koç'un yönetimi, İngiltere'nin Manchester City takımında forma giyen ve 30 milyon euro bonservisi olan Kalvin Phillips'i gündemine yeniden aldı. 

49 milyon euro bonservis bedeli ödenen ve Guardiola'nın çok şey beklediği oyuncu, istenileni veremeyince gönderilecekler listesine yazıldı. 

FIRSAT ARAYACAK

Oyuncunun güncel bedeli olan 30 milyon euroyu şu an için ödeme imkanı olmayan Fenerbahçe, bonservisi daha uyguna düşürmeye çalışacak. O da olmazsa kiralık formülü üzerinde anlaşılmaya çalışılacak.