Fenerbahçe’de yıldız futbolcunun sakatlığı İsmail Kartal’ı bile şaşırttı! “Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yıldız futbolcu Cengiz Ünder’in sakatlığının kendisini şaşırttığını ifade ederek, “Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu. En az 2 hafta, en fazla 3 hafta sakatlığı olacak” dedi.

Fenerbahçe’de yıldız futbolcunun sakatlığı İsmail Kartal’ı bile şaşırttı! “Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu”

Trendyol Süper Lig’in 5.hafta maçında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Antalyaspor’u 3-2 yenmişti. Maça Cengiz Ünder’in 3.dakikada yaşadığı sakatlık damga vurmuştu.

Fenerbahçe’de yıldız futbolcunun sakatlığı İsmail Kartal’ı bile şaşırttı! “Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu” - Resim : 1

2.DERECE YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, futbolcunun MR görüntülenmesi sonrası yapılan kontroller neticesinde sol arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği belirtildi. Futbolcunun tedavisine başlanırken Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal bu konuda açıklama yaptı.

Fenerbahçe’de yıldız futbolcunun sakatlığı İsmail Kartal’ı bile şaşırttı! “Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu” - Resim : 2

İSMAİL KARTAL ŞAŞIRDI

Cengiz'in sakatlığının kendisini şaşırttığını anlatan Kartal, "Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu. En az 2 hafta, en fazla 3 hafta sakatlığı olacak. Emre Mor'un sakatlığı geçti gibi hafiften düz koşulara başladı. 2-3 haftaya kadar takıma dönebileceğini düşünüyorum” dedi.

Fenerbahçe’de yıldız futbolcunun sakatlığı İsmail Kartal’ı bile şaşırttı! “Hayatım boyunca görmediğim bir sakatlık pozisyonu oldu” - Resim : 3