Fenerbahçe’den ayrılan Serdar Dursun’dan veda mesajı: “Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu”

Fenerbahçe’den Fatih Karagümrük’e transfer olan Serdar Dursun, sarı lacivertli kulübe veda etti. Serdar sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında, “2 seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu” dedi.

Fenerbahçe’den ayrılan Serdar Dursun’dan veda mesajı: “Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu”

Milli futbolcu Serdar Dursun, Fenerbahçe'den ayılarak Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Milli golcü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı lacivertli camiya ve taraftarlara veda etti. 

Serdar 'Güzel anılar güzel vedaları hak ediyor’ ifadelerini kullandığı veda mesajında şunları kaydetti:

 “2 seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarlarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve sizlerle Türkiye Kupası’nı kazanmanın gururunu yaşadım. Sizlerle paylaştığım bu süre benim için unutulmaz anılarla dolu.

Öncelikle Başkanımız Ali Koç’a bana Fenerbahçe formasını giyme şansını verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim. Hepinizi çok özleyeceğim "

Transfermarkt’a göre değeri 1.7 milyon euro olarak gösterilen Serdar Dursun, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 64 maçta 19 gol attı, 9 asist yaptı.

Fenerbahçe’den ayrılan Serdar Dursun’dan veda mesajı: “Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu” - Resim : 1