Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi! Ali Koç yeni Arda Güler'ler için düğmeye bastı! İki genç yıldızla profesyonel sözleşme imzalandı!

Arda Güler’i Real Madrid’e sattıktan sonra alt yapıya önem veren Fenerbahçe, akademi oyuncularıyla sözleşme imzalamaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler Yiğit Evin ve Boran Eligüzel ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi! Ali Koç yeni Arda Güler'ler için düğmeye bastı! İki genç yıldızla profesyonel sözleşme imzalandı!

Altyapısına yatırım yapan ve yeni Arda Güler’leri futbol dünyasına kazandırmaya çalışan Fenerbahçe’de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda sarı-lacivertli takım, 2 genç futbolcusuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANDI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, akademide forma giyen oyuncuları Yiğit Evin ve Boran Eligüzel ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Boran Eligüzel’in tescil işlemleri tamamlandı. Yiğit Evin’in profesyonel sözleşmesi ise transfer dönemi açılınca tescillenecek. Böylece iki futbolcu için A Takım yolu açılmış oldu.

Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi! Ali Koç yeni Arda Güler'ler için düğmeye bastı! İki genç yıldızla profesyonel sözleşme imzalandı! - Resim : 1
Yiğit Evin

 

YİĞİT EVİN KİMDİR?

25 Ocak 2008 Çankaya doğumlu olan Yiğit Evin, sağ ve sol kanat olarak görev yapıyor. Genç futbolcu, Ankara ekibi Gençlerbirliği’nin altyapısından Fenerbahçe’ye transfer oldu.

BORAN ELİGÜZEL KİMDİR?

8 Ocak 2008 yılında dünyaya gelen Boran Eligüzel stoper mevkisinde görev yapıyor. 16 yaşındaki futbolcu bu sezon U19 Ligi’nde 4 maça çıktı.

Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi! Ali Koç yeni Arda Güler'ler için düğmeye bastı! İki genç yıldızla profesyonel sözleşme imzalandı! - Resim : 2
Boran Eligüzel