Fenerbahçe’den Jorge Jesus’la ilgili habere yalanlama

Fenerbahçe Spor Kulübü, bir gazetede Jorge Jesus’un beyanlarının yer aldığı haberin gerçekleri yansıtmadığını bildirdi. Söz konusu haber hakkında bir açıklamada Jesus’tan geldi. Jesus,” Hakkımda çıkan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirdiğime dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

Fenerbahçe’den Jorge Jesus’la ilgili habere yalanlama

Fenerbahçe, sözleşmesi sona erdikten sonra sarı lacivertli takımdan ayrılan Jorge Jesus hakkında yapılan bir habere ilişkin açıklama yaptı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada söz konusu haberin yalan olduğu belirtildi.

Ayrıca Jorge Jesus, Yağız Sabuncuoğlu’na yaptığı açıklamada, "Bugün hakkımda çıkan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirdiğime dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İstanbul'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir röportaj vermedim” dedi.

JESUS: ALİ KOÇ'TAN TAM KOŞULSUZ DESTEKTEN BAŞKA BİR ŞEY ALMADIM

Jesus sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'deki ilk günümden beri Sn. Başkan Ali Koç'tan tam, koşulsuz destekten başka bir şey almadım. Basına olumsuz bir açıklama yapmadım, verdiğim tek röportajda da kulüp ve ülke hakkında iyi konuştum. Bu nedenle; bugün gazetedeki yazı yalandan başka bir şey değildir. Sn. Başkan Ali Koç, benim ve ailem için yaptıkların için sana çok minnettarım. Her şey gönlünce olsun. Arkadaşın, Jorge Jesus."