Fenerbahçeliler çok mutlu olacak! Anlaşma tamam: Arda Güler’in sözleşmesindeki can sıkıcı madde kaldırılacak

Fenerbahçe’de sözleşmesinde 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euroya sert kalma maddesi bulunan Arda Güler için ilk adımı attı. Sarı lacivertliler, söz konusu maddenin kaldırılması için Arda Güler cephesiyle anlaştı.

Fenerbahçeliler çok mutlu olacak! Anlaşma tamam: Arda Güler’in sözleşmesindeki can sıkıcı madde kaldırılacak

Fenerbahçe ve Türk futbolunun büyük umutlar beslediği Arda Güler, bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Teknik Direktör Jorge Jesus’un düzenli olarak ilk 11’de yer verdiği Arda Güler, şimdiye kadar çıktığı 31 maçta 6 gol attı, 5 asist yaptı.

Fenerbahçeliler çok mutlu olacak! Anlaşma tamam: Arda Güler’in sözleşmesindeki can sıkıcı madde kaldırılacak - Resim : 1

5 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR MADDESİ BULUNUYOR

Futbolcunun Fenerbahçe’de mutlu olduğu ifade edilirken sözleşmesinde yer 1500 dakika oynama süresini dolduramazsa 5 milyon euroya serbest kalır maddesi yönetimi harekete geçirdi.

Fenerbahçeliler çok mutlu olacak! Anlaşma tamam: Arda Güler’in sözleşmesindeki can sıkıcı madde kaldırılacak - Resim : 2

TARAFLAR ANLAŞMAYA VARDI

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre sarı lacivertliler, söz konusu maddenin kaldırılması için Arda Güler tarafıyla anlaşma sağladı.

Fenerbahçeliler çok mutlu olacak! Anlaşma tamam: Arda Güler’in sözleşmesindeki can sıkıcı madde kaldırılacak - Resim : 3

17.5 MİLYON EURO SERBEST KALIR MADDESİ DE KALKACAK

Şu ana kadar 1216 dakika sahada kalan Arda’nın 1500 dakikayı aşması durumunda sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesinin kaldırılması için de tarafların anlaşma sağladıkları belirtildi.