Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızıyla ilgili sıcak gelişme. Ülkesinden 3 takım talip oldu. Giderse taraftar Kadıköy'ü yakar

Fenerbahçe'de takımın vazgeçilmez ismi haline gelen ve 20 milyon euro değeri olan dünya yıldızına ülkesinden 3 takım talip oldu ancak bu transfer imkansız gibi. Çünkü bu oyuncu taraftarın en sevdiği futbolcu konumunda. Giderse taraftar Kadıköy'ü yakar.

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızıyla ilgili sıcak gelişme. Ülkesinden 3 takım talip oldu. Giderse taraftar Kadıköy'ü yakar

Şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerleyen Fenerbahçe'de takımın önemli oyuncuları hakkında transfer dedikoduları çıkmaya devam ediyor. 

Oosterwolde, İsmail Yüksek ve Batshuayi'ye gelen transfer tekliflerinin ardından bir iddia da takımın vazgeçilmez ismi haline gelen Fred hakkında ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızıyla ilgili sıcak gelişme. Ülkesinden 3 takım talip oldu. Giderse taraftar Kadıköy'ü yakar - Resim : 1

20 MİLYON EURO DEĞERİ VAR

Brezilya basını, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Fred'e 3 takımın talip olduğunu duyurdu.

Haberde Internacional, Palmeiras, ve Vasco da Gama'nın 30 yaşındaki yıldızı istediği ve takımların Fred'in yanı sıra Fenerbahçe ile de anlaşması gerektiği vurgulandı.

Fred'in Fenerbahçe'deki istikrarlı performansı ve Brezilyalı oyuncu için resmi teklif yapılmaması da transferi karmaşık bir hale getirdiği vurgulandı. Bu faktörlerden dolayı da Fred'in bu 3 takımdan birine transfer olmasının zor bir ihtimal olduğu aktarıldı. 

Öte yandan Fenerbahçe taraftarının bu futbolcuyu çok sevdiği biliniyor. Kısacası Fred giderse Fenerbahçe taraftarı Kadıköy'ü yakar.