Fenerbahçe'nin 23'lük yıldızı için 20 milyon euro'luk teklif. Ali Koç tamam derse hemen özel uçakla İtalya'ya uçacak

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun parlayan isimleri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu'na İtalya'dan talip çıktı. Kadıoğlu'nu bir süreden bu yana takip eden Napoli, 20 milyon euro değerinde bir teklif hazırladı. İtalyan ekibinin yakın zamanda teklifi resmi olarak da ileteceği öğrenilirken, Başkan Koç'un onay vermesi durumunda Ferdi İtalya'nın yolunu tutacak. Ancak yönetimin Ferdi'yi bu rakama bırakmak istemediği konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin 23'lük yıldızı için 20 milyon euro'luk teklif. Ali Koç tamam derse hemen özel uçakla İtalya'ya uçacak

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak bitiremeyen Fenerbahçe'de bir yandan yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken, diğer yandan parlayan oyunculara da teklifler geliyor. Fenerbahçe'de kaldığı 6 yıllık dönemin en yüksek performansını geçtiğimiz sene gösteren Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri de çıkmaya başladı. 

BİR SÜREDEN BU YANA İZLİYORLAR

Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı kadrosuna katan Napoli, sarı lacivertlilerdeki genç yıldızları takip etmeye de devam ediyordu. Napoli'nin radarına son olarak 23 yaşındaki genç yıldız Ferdi Kadıoğlu girmişti. İtalyan ekibi bir süredir Ferdi'nin performansını izliyordu. 

Fenerbahçe'nin 23'lük yıldızı için 20 milyon euro'luk teklif. Ali Koç tamam derse hemen özel uçakla İtalya'ya uçacak - Resim : 1

20 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Sezon sonu da kolları sıvayan İtalyan ekibi Napoli, Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro değerinde bir teklif hazırladı. Napoli'nin kısa bir süre içinde bu teklifi resmi olarak Fenerbahçe'ye ileteceği belirtiliyor. Başkan Ali Koç'un onay vermesi durumunda Ferdi hızlı bir şekilde İtalya'nın yolunu tutacak. Ama Fenerbahçe'nin genç yıldızını bu rakama bırakmak istemediği konuşuluyor.