Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ünlü oyuncuyu tanıyamadı! O anlar sosyal medyanın diline düştü

Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaptan Eda Erdem Dündar’ın oyuncu Kürşat Öçalan’ı tanımaması sosyal medyada gündem oldu.

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrolünde yer aldığı Gibi dizisi, Exxen platformunda ekrana geliyor.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ünlü oyuncuyu tanıyamadı! O anlar sosyal medyanın diline düştü - Resim : 1

FİNAL MAÇINA KATILDI

Dizide ‘Ersoy’ karakterine hayat veren Ahmet Kürşat Öçalan, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi play-off final maçını izleyenler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ünlü oyuncuyu tanıyamadı! O anlar sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

FENERBAHÇE OPET KUPASINI ALDI

Eczacıbaşı Dynavit'e 5 maçlık seri sonucunda 3-2'lik üstünlük sağlayarak 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Opet, düzenlenen törenle kupasını aldı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEDİ

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar ile fotoğraf çektirmek isteyen ünlü oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ünlü oyuncuyu tanıyamadı! O anlar sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

ÜNLÜ OYUNCUYU TANIYAMADI

Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem Dündar, fotoğraf çektirmek için bekleyen Öçalan ile poz verdi. O anlar sosyal medyanın diline düştü. Çünkü Fenerbahçe’nin kaptanı Eda Erdem Dündar, ünlü oyuncu Öçalan’ı tanımadı. Sosyal medyada yayınlanan videoya binlerce beğeni ve yorum yağdı.