Zeynep Demirel’den flaş açıklamalar: Dininizin yozlaşmasını dert edeceğinize...

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel ile evli olan eski Belçika güzeli Zeynep Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Zeynep Demirel, kendisine gelen yorumları eleştirdi.

Zeynep Demirel’den flaş açıklamalar: Dininizin yozlaşmasını dert edeceğinize...

Zeynep Demirel, sosyal medyadan çocuklarıyla birlikte Cadılar Bayramımı kutladı. Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel ile evli olan tescilli güzele, giydiği kostümlerle poz verdiği için takipçilerinden çok fazla tepki çekti.

Bir dönemler Seksenler dizisinde de rol almış 31 yaşındaki tescilli güzel Zeynep Demirel sosyal medyada Cadılar Bayramı kutlayanlar arasına katıldı. Kostüm giyip eğlenen Demirel kendisine gelen eleştirilere sessiz kalmadı.

 Cadılar Bayramı'nın dinimizde olmaması ve giydiği kıyafetle tepkileri üstüne çeken Zeynep Demirel bu yorumlara 'Dininizin yozlaşmasını dert edeceğinize ekonomimizi dert edin' şeklinde cevap verdi.

"Popüler kültür şeyi işte"

Zeynep Demirel kostümlerini eleştirenlere sert sözlerle dönüş yaptı. Demirel, "Aslında Cadılar Bayramı kökeni hristiyanlık öncesine, paganizme dayanıyor diye uzun uzun başlayacağım ama vallahi üşendim. Popüler kültür şeyi işte. Eğlenceli, seviyoruz. Fazla anlam yüklemeyin. Dininizin yozlaşmasını bu kadar dert edeceğinize ekonomimizi dert edin. Sevgiler" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın altına pek çok eleştirel yorum yapıldı.

Zeynep Demirel’den flaş açıklamalar: Dininizin yozlaşmasını dert edeceğinize... - Resim : 2