Fenerbahçe’nin eski yıldızı sert konuştu… Hocasına sitem etti: “Hayal kırıklığına uğradım, yoruldum”

Milan’da forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer, ilk 11’de forma giymemesi nedeniyle takımın Teknik Direktörü Stefano Pioli’yi sert sözlerle eleştirdi. Kjaer, “İki aydır aralıksız antrenman yapıyorum. Fiziksel düzeyde, zirvedeyim. Tottenham maçından beri oynamadım, açıkçası hayal kırıklığına uğradım ve yoruldum” dedi.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı sert konuştu… Hocasına sitem etti: “Hayal kırıklığına uğradım, yoruldum”

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Milan bu sezon İtalya Ligi’ni kasıp kavuran Napoli’nin gerisinde kaldı. İtalyan ekibi buna karşın Şampiyonlar Ligi’nde yoluna kayıpsız devam ediyor. Takımın önemli isimleri arasında yer alan Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer ise oynamamaktan şikayetçi.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı sert konuştu… Hocasına sitem etti: “Hayal kırıklığına uğradım, yoruldum” - Resim : 1

“HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM”

İtalyan Tutto Sport’un haberine göre Kjaer, isim vermeden takımın Teknik Direktörü Stefano Pioli’yi oynamadığı için eleştirdi.

Danimarka gazetesi DR’ye konuşan Kjaer, "İki aydır aralıksız antrenman yapıyordum ve bunu sekiz yıldır yapmamıştım. Fiziksel düzeyde, Zirvedeyim. Bazen işler istediğiniz gibi gider, bazen olmaz. Tottenham maçı muhtemelen sakatlığımdan beri en iyi oyunumdu. O zamandan beri oynamadım ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım ve yoruldum” dedi.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı sert konuştu… Hocasına sitem etti: “Hayal kırıklığına uğradım, yoruldum” - Resim : 2

“OYNAMAYA ENERJİM VAR”

Kjaer, “Hala aynıyım. Aç ve oynamaya enerjim var. Gençken sahip olduğum iradeyi kaybetmedim. Bütün bunlar yüksek seviyede kalmama yardımcı oluyor” diye konuştu.

Milan formasıyla bu sezon 15 maça çıkan futbolcu, gol ve asist katkısı yapamadı.