Fenerbahçe'nin Giresunspor maçı kadrosu belli oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Giresunspor'a konuk olan Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu. Kadroda Altay Bayındır, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Lincoln Henrique, Nazım Sangare ile sarı kart cezalısı Willian Arao ve kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci yer almadı.

Fenerbahçe'nin Giresunspor maçı kadrosu belli oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, 7 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Çotanak Spor Kompleksi’nde, Bitexen Giresunspor ile karşılaşacak. Bu maç için Giresun'a giden sarı lacivertlilerin kamp kadrosunda yer alan isimler belli oldu. 

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Luan Peres, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Arda Güler, Emre Mor, Diego Rossi, Serdar Dursun, Enner Valencia, Joshua King, Michy Batshuayi, Joao Pedro.

KADRODA YER ALMAYAN İSİMLER

Kadroda Altay Bayındır, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Lincoln Henrique, Nazım Sangare ile sarı kart cezalısı Willian Arao ve kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci yer almadı.

Fenerbahçe'nin Giresunspor maçı kadrosu belli oldu! - Resim : 1