Fenerbahçe’nin kasası eurolarla dolacak! Altay Bayındır için astronomik teklif! Ayrılık hiç olmadığı kadar çok yakın!

İngiliz ekibi Manchester United, Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır'ı transfer etmek için 7 milyon euro bonservis ve bonus teklif etti.

Fenerbahçe’nin kasası eurolarla dolacak! Altay Bayındır için astronomik teklif!  Ayrılık hiç olmadığı kadar çok yakın!

Fenerbahçe’nin 2019-2020 sezonunda MKE Ankaragücü takımından kadrosuna kattığı Altay Bayındır, sarı lacivertli takımda kendisinden beklenen performansı gösteremedi.

FORMASINI KAPTIRDI

Özellikle sezona kötü başlayan Altay, Maribor ve Gaziantep FK maçlarında kalesini gole kapatamayan Altay, Maribor ile oynanan rövanş ve Samsunspor ile ligde oynanan maçlarda formasını İrfan Can Eğribayat’a kaptırdı.

Fenerbahçe’nin kasası eurolarla dolacak! Altay Bayındır için astronomik teklif!  Ayrılık hiç olmadığı kadar çok yakın! - Resim : 1

TRİBÜNLERDEN BAŞINA ŞİŞE ATILDI

Yeni sezona da iyi başlayamayan futbolcunun taraftarla arasındaki bağ kopma noktasına geldi. Ligin ilk haftasındaki Gaziantep FK maçında tribünlerden atılan bir su şişesinin başına isabet ettiği Altay bu duruma tepki göstermişti.

Fenerbahçe’nin kasası eurolarla dolacak! Altay Bayındır için astronomik teklif!  Ayrılık hiç olmadığı kadar çok yakın! - Resim : 2

İNGİLİZ DEVİNDEN TEKLİF

Takımdan ayrılması beklenen Altay Bayındır hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Muhabir Gökmen Özcan’ın haberine İngiliz devi Manchester United, Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye yaklaşık 7 milyon Euro + bonus teklif etti.

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 145 maçta 162 gol yedi, 44 maçta ise kalesini gole kapattı.