Fenerbahçe'nin kasasından 5 futbolcu için 6 milyon 143 bin euro çıkacak. Akılda tek bir soru var

Süper Lig'de kurduğu kadroyla adından söz ettiren Fenerbahçe'de kadroda hala kalite anlamında sorun yaşanan ve verim alınamayan futbolcular bulunuyor. Kent, King, Perez(sakat), Becao(sakat), ve Mert Hakan Yandaş, istenileni veremedi ancak ücretlerini alacaklar. Tüm bu futbolculara 6 milyon 143 bin euro ödeme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin kasasından 5 futbolcu için 6 milyon 143 bin euro çıkacak. Akılda tek bir soru var

UEFA Konferans Ligi'nde gösterdiği başarı ile ülkemizin göğsünü kabartan Fenerbahçe, Süper Lig'de de ezeli rakibi Galatasaray'ı geride bırakarak şampiyon olmak istiyor. 

Sarı lacivertli ekipte yıldız futbolcuların çokluğu, maaş durumunu da sık sık gündeme getiriyor. Galatasaray'da Icardi ve Zaha gibi futbolcuların maaşı tartışılırken, Fenerbahçe'de de bu sezon istenilen verim alınamayan futbolculara yüklü bir ödeme gerçekleştirilecek. 

YA SAKATLANDILAR YA PERFORMANSLARI DÜŞTÜ

Kent, King, Peres(sakat), Becao(sakat), ve Mert Hakan Yandaş, istenileni veremedi ancak ücretlerini alacaklar. Tüm bu futbolculara 6 milyon 143 bin euro ödeme yapılması bekleniyor.

Taraftarların aklında ise tek bir soru var. Taraftarlar, bu yanlış transfer politikasının sarı lacivertlilerde daha ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor. Ayrıca taraftarlar, bu futbolcuların takımda kalması halinde ne zaman performans vermeye başlayacağını sorguluyor. 

Fenerbahçe'nin kasasından 5 futbolcu için 6 milyon 143 bin euro çıkacak. Akılda tek bir soru var - Resim : 1

BECAO'DA DURUM AYRI

Sarı lacivertlilerde Becao'da ise daha farklı bir durum var. Oynadığı maçlarda iyi performans gösteren Becao, Pendik maçında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle uzun süre formasından uzak kaldı. Ancak yine de Becao'nun yüksek maaşı düşündürüyor. 

Fenerbahçe'nin kasasından 5 futbolcu için 6 milyon 143 bin euro çıkacak. Akılda tek bir soru var - Resim : 2

MERT HAKAN'A YENİ SÖZLEŞME GÜNDEMDE

Ayrıca agresif hareketleri, gereksiz atışmaları ve sık sık saha dışı ile gündeme gelmesi nedeniyle taraftarın istemediği Mert Hakan Yandaş'a da 35 ila 40 milyon TL arası yeni bir sözleşme imzalatılacağı konuşuluyor.