Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 futbolcu Trabzonspor maçında yok! İşte o isimler

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’nin kamp kadrosu açıklandı. Sakatlıkları bulunan 5 futbolcu Trabzon’a götürülmedi.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 futbolcu Trabzonspor maçında yok! İşte o isimler

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında yarın Trabzonspor ile Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da oynanacak olan maçı müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

FENERBAHÇE'NİN TRABZONSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takımın Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı. Sakatlıkları bulunan  Çağlar Söyüncü, Becao, Bonucci, Mert Hakan ve Joshua King ve TFF kadrosunda yer almayan Ryan Kent maç kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 futbolcu Trabzonspor maçında yok! İşte o isimler - Resim : 1

22 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu,  İsmail Yüksek, Rade Krunic, Fred Santos, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, M. Zeki Dursun, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Serdar Dursun.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 futbolcu Trabzonspor maçında yok! İşte o isimler - Resim : 2