Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 15 milyon euroluk yıldız kararını verdi! Kararı İspanyol gazetesi yazdı

Fenerbahçe'nin bir süreden bu yana transfer etmek istediği ve devre arasında sözleşme imzalatacağı iddia edilen 15 milyon euroluk yıldız futbolcu kararını verdi. Oyuncunun kararını İspanya'nın ünlü gazeteleri arasında yer alan bir gazete duyurdu.

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 15 milyon euroluk yıldız kararını verdi! Kararı İspanyol gazetesi yazdı

Süper Lig'de bu sene Galatasaray'la birlikte şampiyonluğun favori takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de stoper pozisyonundaki Becao ve Dijku'nun sakatlanmasının ardından yaşananlar, yönetimi hareketlendirdi. Ali Koç ve yönetimi sezon sonunda şampiyonluk için bir stoper transferinin şart olduğuna kanaat getirdi. Bu kapsamda İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen 15 milyon euro değerindeki Çağlar Söyüncü ile ilgilenilmeye başlandı ancak Çağlar'dan gelen haberler olumsuz yönde. 

İSPANYA'NIN ÜNLÜ GAZETESİ YAZDI

Marca'nın haberine göre, Çağlar Söyüncü'nün forma şansı bulamamasına rağmen Atletico Madrid'de kalmak istediği aktarıldı.

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 15 milyon euroluk yıldız kararını verdi! Kararı İspanyol gazetesi yazdı - Resim : 1

SİMEONE HAZIR OLMASINI BEKLİYOR

Başkent ekibiyle 4 yıllık sözleşmeye imza atan Çağlar'ın bu kararından dolayı hiçbir zaman pişmanlık duymadığı da kaydedildi.

Öte yandan Atletico Madrid'in çalıştırıcısı Diego Simeone'nin ise milli futbolcunun takıma adaptasyon sürecinin tamamlanmasını beklediği ve Çağlar'a güveninin tam olduğu belirtildi.