Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 35 milyon euroluk dünya yıldızıyla ilgili flaş gelişme. Hocası talimatı verdi. Gözler Selahattin Baki'de

6 numara pozisyonunda eksiği olan Fenerbahçe'nin transfer listesindeki oyuncular arasında yer alan Thomas Partey konusunda Arsenal cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. 35 milyon euro değerindeki yıldız futbolcunun hocası Mikel Arteta gelen tekliflerin değerlendirilmesi talimatını verdi. Şimdi gözler Fenerbahçe yönetimi ve Selahattin Baki'de.

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 35 milyon euroluk dünya yıldızıyla ilgili flaş gelişme. Hocası talimatı verdi. Gözler Selahattin Baki'de

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bu sezonki gidişatı Trabzonspor tarafından bozuldu. Art arda gelen sakatlıklar nedeniyle Trabzonspor karşılaşmasına Becao, Dijiku ve Fred olmadan çıkan Fenerbahçe, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 

İSMAİL YÜKSEK BEKLENİLENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'de zaman zaman gösterdiği iyi performansla taraftararın beğenisini kazanan İsmail Yüksek ise Trabzonspor maçında adeta yokları oynadı. Yüksek'in yetersizliğinin ardından 6 numara pozisyonuna yapılacak transfer bir kez daha gündeme geldi. 

ARTETA TALİMATI VERDİ 

The Sun'ın haberine göre, İngiliz ekibinde üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası gözden düşen 30 yaşındaki Ganalı yıldız oyuncu için, Teknik Direktör Mikel Arteta gelen tekliflerin değerlendirilmesine izin verdi.

Haftalık 200 bin Sterlin ile takımın en çok kazanan oyuncularından olan Partey'in sakatlıklar nedeniyle 57 maç kaçırması İngiliz basınında da yoğun eleştiriye neden olurken, yıldız oyuncu için İtalya'dan Juventus ve Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu yazıldı.

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 35 milyon euroluk dünya yıldızıyla ilgili flaş gelişme. Hocası talimatı verdi. Gözler Selahattin Baki'de - Resim : 1

YÖNETİMİN ÖNCELİK HEDEFİ ARABİSTAN'A SATMAK

Yaz transfer döneminde adı Süper Lig ekipleriyle de anılan defansif orta saha oyuncusu Partey'in Arsenal ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, yönetim oyuncu Avrupa'da kalmak istese de Ocak transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden birine iyi bir bonservisle satmayı planlıyor.

GÖZLER SELAHATTİN BAKİ VE FENERBAHÇE YÖNETİMİNDE

Ancak Ali Koç liderliğinde bu sezon başarılı transferlere imza atan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ve transfer komitesinin Arsenal ile masaya oturarak 35 milyon euro değerindeki yıldız futbolcuyu daha uygun bir rakama transfer edebileceği konuşuluyor. İşte burada da gözler Selahattin Baki ve yönetimin üzerinde olacak.