Fenerbahçe'nin ünlü hocasına büyük şok. İfade vermeye gitmezse polis ekipleri evinden zorla alıp götürecek

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı koçu Dimitris Itoudis, iddialara göre park nedeniyle komşusuyla kavga ettikten sonra Türk milletine ve komşusuna ağır hakaretler yağdırdı. Hakkında "Şüpheli" sıfatıyla dava açılan Itoudis, ifade vermeye gitmezse Eylül ayında polis tarafından zorla getirtilecek.

Fenerbahçe'nin ünlü hocasına büyük şok. İfade vermeye gitmezse polis ekipleri evinden zorla alıp götürecek

Fenerbahçe'nin ünlü antrenörü ve Yunan Basketbol Milli Takım Koçu Dimitris Itoudis şok bir olayla gündeme geldi. İddiaya göre Kadıköy'de kaldığı evinde komşusunun hatalı parkı ve sonrasında yaşanan hakaret olayı savcılığa kadar gitti. 

HEM TÜRK MİLLETİNE HEM DE KOMŞUSUNA HAKARET ETTİ 

tv100 muhabiri Halil Sadri Yılmaz'ın haberine göre; 1 Haziran gecesinde sinirli bir şekilde evine gelen hoca, park için kendisine ayrılan alanda başka bir aracın park ettiğini gördü.

Güvenlik görevlileri aracını 20 santim kadar hatalı park eden Mehmet Akıl'ı aradı ve Dimitris Itoudis'in hatalı park konusunda sinirlendiği ve aracını çekmesini istediğini söyledi. Bu sırada Yunan hoca hem komşusuna hem de Türk milletine yönelik ağır hakaretlerde bulundu. 

Fenerbahçe'nin ünlü hocasına büyük şok. İfade vermeye gitmezse polis ekipleri evinden zorla alıp götürecek - Resim : 1

OLAY SAVCILIĞA TAŞINDI 

Yaşananların ardından  Mehmet Akıl, Fenerbahçe'nin ünlün hocasını savcılığa şikayet etti. Savcılık da "Şüpheli" sıfatıyla Itoudis hakkında soruşturma başlatıldı. Ünlü teknik adam kendi rızasıyla ifade vermeye gitmezse eylül ayında polis tarafından zorla getirtilecek.