Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı'nın hediyesiydi! 8 milyon euroluk fiyaskoya İtalya'nın yolunu tutuyor

Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı'nın "Büyük yıldız" nitelemesiyle transfer edilen ve gösterdiği performans ile büyük bir hayal kırıklığı yaratan Alan Saint Maximin sezon sonundan İtalya'nın yolunu tutacak.

Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı'nın hediyesiydi! 8 milyon euroluk fiyaskoya İtalya'nın yolunu tutuyor

Süper Lig'de bu sezon başarısız bir transfer politikası sergileyen Fenerbahçe yönetiminin takıma kazandırdığı oyuncularla birer birer yollar ayrılacak. 

Bu isimler arasında 8 milyon euro kiralama ücretiyle transfer edilen Maximin de yer alıyordu. 

BİREYSELLİĞİ TEPKİ ÇEKTİ 

Bireysel oyunu ve takım arkadaşlarına yeteri kadar pas atmaması nedeniyle tepki gören Maximin, ayrıca Mourinho ile yaşadığı sorunlarla da gündeme gelmişti.

Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı'nın hediyesiydi! 8 milyon euroluk fiyaskoya İtalya'nın yolunu tutuyor - Resim : 1

"YATIRA KALDIRA GİDİYOR" TARTIŞMASI

Maximin transfer edildikten sonra "Gelecek yıldızlar bunlar mıydı" sorusuna "Evet, bunlar. Bir Maximin var, soldan yatıra kaldıra gidiyor" cevabı veren Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarının eleştiri odağı olmuştu. 

Devre arasında anlaştığı Napoli'ye çok gitmek istediği haberleri çıkan ancak daha sonra takımda  kalan Maximin, sezonun geri kalanında da istenilen başarıyı sağlayamadı.