Fenerbahçe’ye Adana Demirspor maçı öncesi şok! İki kritik isim kadrodan çıkarıldı! İsmail Kartal oynayacak isimleri belirledi

Trendyol Süper Lig’in 31.haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de maç öncesi şok gelişmeler yaşandı. Sakatlığı bulunan Fred ve İsmail Yüksek maç kadrosundan çıkarıldı.

Fenerbahçe’ye Adana Demirspor maçı öncesi şok! İki kritik isim kadrodan çıkarıldı! İsmail Kartal oynayacak isimleri belirledi

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 31.hafta müsabakasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Bu maç öncesi Fenerbahçe’de iki sakatlık şoku yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine sakatlıkları bulunan Fred ve İsmail Yüksek maç kadrosundan çıkarıldı. İsmail Yüksek’in üst adalesinde ödem olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’ye Adana Demirspor maçı öncesi şok! İki kritik isim kadrodan çıkarıldı! İsmail Kartal oynayacak isimleri belirledi - Resim : 1
İsmail Yüksek - Fred

 

YENİ ORTA SAHA İKİLİSİ BELLİ OLDU

Teknik direktör İsmail Kartal, iki futbolcunun yokluğunda orta sahada Krunic ve Zajc ikilisini, bu isimlerin önünde ise Sebastian Szymanski’yi denedi.

Ötet yandan sakatlığını atlatan Çağlar Söyüncü takımla birlikte çalışırken Cengiz Ünder ise takımdan ayrı olarak bireysel çalıştı. Bu futbolcular hakkında son kararı İsmail Kartal verecek.