Fenerbahçe’ye Ferdi piyangosu! Hollanda devi Kadıköy’e geliyor… İstenen rakamda taviz yok!

Fenerbahçe, Ajax’ın kadrosuna katmak istediği Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedelini belirledi. Sarı lacivertliler, 23 yaşındaki futbolcu için 20 milyon Euro’dan taviz vermeyecek.

Fenerbahçe’ye Ferdi piyangosu! Hollanda devi Kadıköy’e geliyor… İstenen rakamda taviz yok!

Sarı lacivertlilerde geçen sezondan bu yana performansını en çok artıran isim Ferdi Kadıoğlu oldu. Genç futbolcu, teknik direktör Jorge Jesus’un bu sezon en çok forma verdiği isimlerden biri oldu.

DEVLER PEŞİNDE

Ferdi’nin yükselen performansı Avrupa takımlarının da dikkatini çekti. Alman ekibi Borussia Dortmund ve İtalyan ekibi Napoli’nin ardından Hollanda ekibi Ajax’ta Ferdi Kadıoğlu ilgileniyor.

KADIKÖY'DE İZLEYECEKLER

Sarı lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu ilk maçını tribünden takip eden Hollanda ekibi, Kadıköy’deki rövanş maçında da Ferdi’yi izleyecek.

Fenerbahçe’ye Ferdi piyangosu! Hollanda devi Kadıköy’e geliyor… İstenen rakamda taviz yok! - Resim : 2

AJAX'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Hollanda ekibi, futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli bonuslar ve sonraki satıştan pay ile sarı lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ise futbolcunun değerini 20 milyon Euro olarak belirledi.

Fenerbahçe’ye Ferdi piyangosu! Hollanda devi Kadıköy’e geliyor… İstenen rakamda taviz yok! - Resim : 3

FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ ÜCRETTEN TAVİZ VERMEYECEK

Ancak Fenerbahçe yönetimi, genç yeteneği için rakamı 20 milyon Euro olarak belirledi. Pazarlık konusunda da taviz vermemeye kararlı.

FENERBAHÇE'NİN EN DEĞERLİ FUTBOLCUSU

Milli takımda da forma giyen Ferdi Kadıoğlu, Transfermarkt verilerine göre 15 milyon Euro bonservis bedeliyle sarı lacivertlilerin en değerli futbolcusu konumunda. Ferdi bu sezon 1 gol atıp 3 de asist yaptı.