Fenerbahçe'ye kötü haber! MKE Ankaragücü harekete geçti! Mert Hakan'ın o hareketleri için TFF'ye başvuru yapılacak

Son dakika | MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında tribünlere yönelik hareketlerde bulunan sarı-lacivertli takımın futbolcusu Mert Hakan Yandaş hakkında disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF’nin ilgili kurullarına başvuru yapılacağını açıkladı.

Fenerbahçe'ye kötü haber! MKE Ankaragücü harekete geçti! Mert Hakan'ın o hareketleri için TFF'ye başvuru yapılacak

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi ilk yarıda Olimpiu Morutan ile Anastasios Chatzigovanis, ikinci yarıda ise Garry Rodrigues'in attığı gollerle 3-0 yenmişti. Maçın ardından Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere yönelik hareketleri ve birtakım ifadeleri olmuştu. Söz konusu görüntüler sonrası MKE Ankaragücü harekete geçti. Ankaragücü takımı  Mert Hakan Yandaş'ın tribünleri karşı hareketleriyle ilgili disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacağını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"27.02.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Fenerbahçe A.Ş. müsabakası sonrası Fenerbahçe profesyonel futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerimize karşı sergilemiş olduğu profesyonellik dışı hareketleri ile ilgili olarak, gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."