Fenerbahçe'ye piyango vurdu... İtalya'ya gönderdikleri yıldız futbolcu başka yere transfer olursa kasaya 43.797.600,00 Türk Lirası girecek

Başarılı transfer politikasını bu sene de sürdüren Fenerbahçe'ye geçmişteki bir transferi nedeniyle piyango vurdu. Eğer sarı lacivertlilerin İtalya'ya gönderdiği futbolcu başka takıma transfer olursa, Fenerbahçe'nin kasasına 43.797.600,00 Türk Lirası girecek.

Fenerbahçe'ye piyango vurdu... İtalya'ya gönderdikleri yıldız futbolcu başka yere transfer olursa kasaya 43.797.600,00 Türk Lirası girecek

Süper Lig'de bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe, geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiği transferlerin de kaymağını yiyecek. Sarı lacivertlilerin İtalya'ya gönderdiği bir futbolcudan çok güzel bir haber geldi. 

MENAJERİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU 

Son dönemde birçok Avrupa ekibinin transfer gündeminde yer alan Eljif Elmas için oyuncunun menajerinden çarpıcı açıklamalar geldi.

İLGİLENMEYE BAŞLADILAR

24 yaşındaki futbolcuyla ilgili konuşan George Gardi; İngiltere Premier Lig, Bundesliga ve LaLiga ekiplerinin yaz transfer döneminde Eljif Elmas'la ilgilendiğini belirtti. Kulüp ismi de veren menajer Gardi, Leipzig'in Eljif Elmas'a somut ilgisini itiraf etti.

Fenerbahçe'ye piyango vurdu... İtalya'ya gönderdikleri yıldız futbolcu başka yere transfer olursa kasaya 43.797.600,00 Türk Lirası girecek - Resim : 1

2025 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Napoli ile yeni sözleşme konusunda görüştüklerini belirten Gardi, henüz anlaşma sağlayamadıklarını dile getirdi. Eljif Elmas'ın İtalyan ekibiyle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

EĞER TRANSFER OLURSA FENERBAHÇE'NİN KASASI DOLACAK

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Napoli'ye sattığı dönemde KAP'a yaptığı bildirimde, "SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır." ifadelerini kullanmıştı.

Yani transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin kasasına 43 milyon 797 bin 600 TL girecek.