Fenerbahçe'ye “Win Win” gecesinde büyük destek!

TV8 ve FBTV’de ortak olarak yayınlanan Fenerbahçe’ye destek kampanyası büyük ilgi gördü. Geceye katılan Cem Yılmaz'ın özel formadaki Alex de Souza’nın imzasını öpmesi unutulmaz anlardan biriydi. Programda 'Fener Ol' kampanyasına 500 bin lira bağışlayan Galatasaraylının kim olduğu da ortaya çıktı.

Fenerbahçe'ye “Win Win” gecesinde büyük destek!

TV8 ve FBTV’de ortak olarak yayınlanan pek çok ünlünün katıldığı Fenerbahçe’ye destek kampanyası “Win Win” (Kazan Kazan) büyük ilgi gördü. Cem Yılmaz’ın konuk olduğu, Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda Ezgi Mola ve Merve Özbey; Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk’le birlikte telefonlara yanıt verdi. Programda Başkan Ali Koç, Ersun Yanal ve Fenerbahçe Futbol A Takımı da yer aldı.

Taraftarların oylarıyla belirlenen ve Can Bartu, Basri Dirimlili, Fikret Arıcan, Selçuk Yula, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis gibi efsane 23 futbolcunun imzalarının yer aldığı “Efsane Çubuklu” forma 300 TL’den satışa sunuldu.

Formayı giyerken Alex de Souza’nın imzasını öpen ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bu hareketi Fenerbahçelilerden büyük alkış aldı. Cem Yılmaz, kampanyaya katılan 1500 kişiye özel bir gösteri düzenleyeceğini açıkladı. Cem Yılmaz ayrıca CMYLMZ | Fikir Sanat adına 200 adet özel forma aldı. 

Programda 750 bin SMS (20 TL) atıldığı ve 55 binin üzerinde forma satışı yapıldığı açıklandı.

Açıklanan verilerin ardından 31 milyon 500 bin TL toplandığı belirtildi.

Ali Koç: Çorbada herkesin tuzu olsun istedik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe’nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik. Fener Ol’u 4 Nisan’da başlattık. Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs’ta öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İş adamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim dedik. İşte budur Fenerbahçe’nin zenginliği” diye konuştu.

İşte Fenerbahçe’ye 500 bin TL bağışlayan Galatasaraylı

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye 500 bin TL bağışladığını açıkladığı Galatasaray taraftarı da destek kampanyasına telefonla katılarak 100 adet forma daha satın aldı.

Serkan Aydın 500 bin TL bağışlayan ismin kendisi olduğunu söyledi ve kampanyaya özel tasarlanan 300 TL'lik formadan 100 adet satın aldığını açıkladı.

Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen iş insanı Serkan Aydın, Ali Koç’un daha önce Fenerbahçe’ye 500 bin TL bağışladığını açıkladığı ancak ismini vermediği Galatasaray taraftarının kendisi olduğunu açıkladı. “Ezeli rekabet ve ebedi dostluk” vurgusu yapan Aydın, tasarlanan özel formadan 100 adet satın aldığını açıkladı. Ali Koç’un "ben ismini açıklamamıştım ama şimdi sen açıkladın." diyerek teşekkür ettiği Serkan Aydın, stüdyodaki konuklardan büyük alkış aldı.

Fenerbahçeli futbolculardan 10 bin forma

Fenerbahçe'ye destek için düzenlenen Win Win” (Kazan Kazan) gecesine Fenerbahçeli futbolcular da katıldı. Takım kaptanı Volkan Demirel, futbol takımı olarak 10 bin forma aldıklarını açıkladı.

Volkan Demirel şunları söyledi:

“Fenerbahçe anlatılmaz yaşanır. Bu akşam da Fenerbahçe’nin ne kadar büyük olduğunu yaşıyoruz. Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah bir ömür boyu da bu gururum devam edecek. Takım kaptanı olarak konuşuyorum. Futbol takımı olarak 10 bin adet forma alıyoruz. Takım olarak aldığımız 10 bin formayı Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlıyoruz.”

Ersun Yanal: Başarıyı değil takımı seviyorsunuz

"Öyle bir camianın başında olmak ve bu seneyi yaşamak çok ayrı bir duygu. Oyuncularım buradan ayrılırken boynu büküktü. Ben de duygulandım. Onların duygularını aile olarak paylaştığımızda, hepinizin inanılmaz desteği ile sezonu geride bıraktık, 2 maçımız kaldı. Hiçbir maçta yalnız kalmadık. Deplasmanda tribünleri doldurduk. Büyüklüğünüzü anlatan bu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başarıyı değil, takımınızı seviyorsunuz. Sizi ayrıcalıklı kılan bence bu. Herkesin içi rahat olsun. Yapılan dönüşün ve katkının muhakkak faydası olacaktır."

Cem Yılmaz: Nusret'i arayayım mı?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Bana ne zaman görev düşecek diye bekliyorum. Kendime bir vazife icat etmeyeyim ama 'Haydi Cem Ağabey, ne yapacaksın." der gibi bakıyor buradaki kardeşler. Bir kere çok özendim. Beş forma beni kesmez. Bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Sevilen biri olmak çok güzel. Diğer takım taraftarlarından da katılım bekliyoruz. Dayanışma topluca yapılan bir şeydir bu ülkede. Benimle de yemek yiyin. Benimle ilgili de bir şey yapın. Buraya aç geldim. Yiyecek bir taraftar varsa hemen yiyelim. Benimle canlı yayında hemen yesinler. Nusret'i arayayım mı?" diyerek espri yaptı.

Hamdi Akın'dan 1 daire, 1000 forma

Ali Koç, "Fener Ol'da ilk gittiğim isimlerden biri Hamdi Akın'dı. İstediğimiz desteği, düşünmeden kabul etti" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hamdi Akın, 1 daire ve 1000 özel forma siparişi verdi.

Bireysel forma bağış yapan isimler

Kazım Türkerler 1.500 forma

Hamdi Akın: 1.000 forma

İsmini açıklamayan iş adamı: 1000 forma

Mithat Erdem (Nusret Steakhouse ortaklarından): 500 forma

Bekir Okan: 300 forma

Mustafa Taviloğlu: 300 forma

Abdullah Kiğılı: 300 forma

Zeynep Demirel: 250 forma

Recep Uzelli: 100 forma

Complete Group (Murat Kapki & Samet Güzel) 100 forma

Zafer Algöz: 200 forma

Volkan Eruçar (Fenerbahçe tribün grubu KFY kurucularından) 100 forma

Ozan Güven: 100 forma

Fenerbahçe futbol takımı: 10 bin forma

Hediyeler

- Ali Koç ile maç izleme

- Ülker Stadyumu'nda maç

- Ülker Arena'da maç

- Futbol ve Basketbol takımları ile buluşmak

- İstediğin bir sporcunun özel gününde yanında olması

- Futbol takımı ile yemek

- Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek

- 10 çifte masrafsız Amerika seyahati

- 20 kişi Alex de Souza ile yemek yiyecek

- 50 Alex de Souza imzalı forma

- 20 araba

- 5 ev