Fenerbahçe'yi 12,5 milyon euro değerindeki 2 oyuncu yaktı! İsmail Kartal'a tepki çığ gibi "Bu takımın hocası olamaz"

Fenerbahçe'nin Ankaragücü hezimetinde başrolü İsmail Kartal oynadı. Orta sahayı kırılgan 2 oyuncuya teslim eden Kartal, maçı da rakibine hediye etti. Sarı lacivertli taraftarlar maçtan sonra sosyal medyada kazan kaldırdı. Herkesin ortak bir görüşü var, "İsmail Kartal bu takımın hocası olamaz."

Fenerbahçe'yi 12,5 milyon euro değerindeki 2 oyuncu yaktı! İsmail Kartal'a tepki çığ gibi "Bu takımın hocası olamaz"

Süper Lig'de neredeyse Galatasaray ile birlikte en kaliteli kadroya sahip olan Fenerbahçe'de Ankaragücü karşısında oynanan oyun, rezaletten öteye gitmedi. 

İLK 11 TERCİHİNE BÜYÜK ELEŞTİRİ

Osayi'yi solda başlatan, elinde Becao varken Serdar- Bonucci ile başlayan ve en skandalı da ortaya sahayı toplam değerleri 12,5 milyon euro olan ancak oyundaki rolleri 0 olan Zajc ve Krunic'e emanet eden İsmail Kartal, bu yenilginin baş sorumlusu oldu. 

ISRARINA DEVAM EDİYOR

Krunic'in Fenerbahçe'nin oyununa verdiği zararın farkında olan İsmail Kartal, yine de bu tercinde ısrar ederek Ankaragücü karşısında tarihi bir mağlubiyet aldı. Daha önce de benzer hatalar yaptığı Avrupa maçında kalesinde 6 gol görmüştü. 

"BU TAKIMIN HOCASI OLAMAZ" 

Fenerbahçe'de ligde de işler pek iyi gitmiyor. Sarı lacivertli takımda sezon başındaki görüntü yok. Takım her geçen gün biraz daha geriye gitmeye devam ediyor. Sarı lacivertli taraftarlar Ankaragücü maçından sonra sosyal medyada kazan kaldırdı. Herkesin ortak bir görüşü var, "İsmail Kartal bu takımın hocası olamaz."